Annonce:
Annonce:

Jagtet af Brøndby - Falk: Flere følger mig

OB-spilleren har ikke holdt møde med Brøndby, men slår fast, at han har ambitioner om mere end bunden af Superligaen

Rasmus Falk slår fast, at der er flere klubber, der følger ham (Foto: Daniel Hjorth/Polfoto)
Rasmus Falk slår fast, at der er flere klubber, der følger ham (Foto: Daniel Hjorth/Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Midt i sommerheden fyger rygterne om diverse Superliga-spilleres mulige klubskifter om ørerne på medier, fans og andet fodboldgodtfolk. Senest er OB-profilen Rasmus Falk blevet sat i forbindelse med et klubskifte til Brøndby, og tirsdag har Fyens Stiftstidende fortalt om et møde mellem Brøndby-lejren og Falk-lejren søndag aften.

'Brøndby må aldrig være en drøm'

'Brøndby må aldrig være en drøm' Brøndby regner med Elmander

Nu afviser Rasmus Falk overfor tipsbladet.dk imidlertid, at et sådan møde har fundet sted.

Annonce:

- Jeg kan helt afvise, at der har været et møde med Brøndby. Jeg er bekendt med, at der er flere klubber, der følger mig, men jeg kan afvise, at der har været et møde med nogen. Søndag efter vores kamp mod Hobro var jeg sammen med fire gode venner, og min agent var ikke engang i Odense, så det passer ikke, at der har været et møde. Fyens Stiftstidende må gøre deres hjemmearbejde bedre, siger Rasmus Falk til tipsbladet.dk.

OB: Ikke optimalt at sælge til FCK

OB: Ikke optimalt at sælge til FCK Ekspert om OB-nedtur: Troels Bech har ansvaret

Rasmus Falks agent Mads Bach Lund var i Jylland søndag, hvor Brøndby i øvrigt spillede mod FC Midtjylland få timer efter OB’s kamp mod Hobro, og agenten har på det sociale medier Twitter også videresendt en melding fra Falk om, at et møde med Brøndby aldrig har fundet sted.

Det er dog ingen hemmelighed, at Brøndby og flere andre klubber er interesseret i at tilknytte Rasmus Falk, men spilleren selv vil ikke forholde sig til interessen fra vestegnen. Han ønsker heller ikke at spekulere i, om han også er i OB, når transfervinduet lukker i slutningen af august.

Annonce:

- Der skal noget konkret på bordet, før jeg vil kommentere noget omkring min fremtid. Indtil der er noget konkret at forholde sig til, vil jeg ikke sige noget om det, lyder det fra Rasmus Falk, der dog ikke lægger skjul på, at hans ambitioner rækker til noget større end bunden af Superligaen.

- Jeg er glad for at være i OB, og så længe jeg spiller her, koncentrerer jeg mig om det. Men det er ingen hemmelighed, at jeg har ambitioner om at spille i toppen af ligaen. Jeg håber, at det kommer til at ske med OB, for jeg skal ikke have tre sæsoner mere som dem, vi har været igennem i bunden af ligaen, siger Falk, der altså ikke vil oplyse, om han kan se sig selv spille i en anden dansk klub.

- Indtil der er noget konkret, vil jeg ikke kommentere det, for jeg har en aftale med OB, og derfor skal interesserede klubber først tale med OB. Indtil videre har der ikke været noget konkret, og det er det, jeg forholder mig til, siger Rasmus Falk.

Rasmus Falk har kontraktudløb i OB i sommeren 2016.

Dedikeret Rasmus Falk: Vi skal vise det rigtige OB  

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: