Storklub: Måske køber vi FCM-Sisto senere

Red Bull Salzburg har et godt øje til Pione Sisto og vil muligvis forsøge at købe FC Midtjylland-profilen - men ikke i det her transfervindue

Salzburg kender alt til Pione Sisto, og det kan meget vel tænkes, at de forsøger at købe ham i fremtiden (Foto: Rasmus Baaner)
Salzburg kender alt til Pione Sisto, og det kan meget vel tænkes, at de forsøger at købe ham i fremtiden (Foto: Rasmus Baaner)

BT kunne i går fortælle, at en Champions League-klub havde afgivet et bud på FC Midtjylland-profilen Pione Sisto, og at storklubber som Lille, Marseille, Napoli, Juventus og Red Bull Salzburg desuden viser interesse i større eller mindre omfang.

Nyheden om Pione Sisto havde dog knap nok nået at sprede sig, før FC Midtjylland selv lagde en dæmper på tingene ved at forlænge aftalen med stortalentet frem til udgangen af 2019.

Se også: FCM forlænger med kæmpetalent

Se også: FCM forlænger med kæmpetalent Se også: Agent: Skal finde ny klub til Rilwan Hassan

Dermed skal Pione Sisto ikke skydes af sted i dette transfervindue, men der er næppe nogen tvivl om, at FCM-profilen en dag skifter til en udenlandsk klub, og den klub kan måske blive Red Bull Salzburg. Den østrigske storklub bekræfter, at Pione Sisto er på listen.

- Jeg kender udmærket Pione Sisto. Han er en rigtig dygtig spiller, som vi følger - det gør vi i øvrigt med mange spillere i Danmark. Vi køber ikke Pione Sisto i det her transfervindue, og som jeg ser det, er han også et perfekt sted lige nu. FC Midtjylland er en god klub for unge spillere, og så kan klubben tilmed byde på europæisk fodbold, siger Red Bull Salzburgs sportsdirektør, Ralf Rangnick, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Hvis han fortsætter de lovende takter, kan det meget vel tænkes, vi vil forsøge at hente ham engang i fremtiden.

Red Bull Salzburg råder i forvejen over én dansker i form af Peter Ankersen, der er tiltrådt i storklubben forud for denne sæson.

Se også: FCM snublede på guldvejen

0 kommentarer
Vis kommentarer