Annonce:
Annonce:

NY FCK'er: Det er en fantastisk klub

FC København fik torsdag aften en snitter på 0-4 hjemme mod Club Brügge i Europa League. Nu venter fire vigtige opgør i Superligaen, hvor FCK gerne skal hente ind på topholdet FCM inden juleferien, fortæller Tom Høgli.

Tom Høgli er glad for at være i FCK (Foto: Anders Brohus)
Tom Høgli er glad for at være i FCK (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

I sommer blev Tom Høgli hentet til FC København som erstatning for Lars Jacobsen, der ikke fik sin kontrakt forlænget med Ståle Solbakkens mandskab, og den norske højreback har efter en lidt svær start fået vist noget af det spil, der gjorde, at FC København hentede ham til Danmark fra Club Brügge.

Netop Club Brügge var modstanderen, da FCK torsdag aften tabte med 0-4 i Telia Parken i Europa League-gruppespillet. Det danske hold virkede ellers til at være kommet i gang og lignede et hold, der var på vej mod at finde harmoni i et hold med mange nye spillere.

Det var et tilbagslag torsdag aften, men nu er fokus rettet 100 procent mod den danske Superliga, hvor der allerede venter en svær kamp i Farum søndag. Og FCK skal have point, for der er ikke råd til at sætte mere over styr i forhold til FC Midtjylland, der lige nu har forspring ned til FCK på ni point i Superligaen.

Annonce:

Her er de bedste og værste indkøb i Superligaen

- Det er en ekstrem vigtig kamp på søndag, for vi skal gerne have taget lidt ind på FC Midtjylland, inden vi går på juleferie. Vi har ikke råd til at tabe kampen på søndag, så vi skal have point og allerhelst tre. Midtjylland har lige nu et stort forspring, og vi skal bruge hver kamp til at hente ind på dem, siger Tom Høgli til tipsbladet.dk og forklarer videre:

- Der er stadig så længe igen af Superligaen, at vi stadig er med. Selv om det er det kedelige svar, så er vi nødt til at tænke én kamp ad gangen, men vi ved også, at vi har Midtjylland i Parken i en af de sidste fire kampe, inden vi går på juleferie, og der er en mulighed for at hente ind på dem, siger Høgli.

Den norske back er trods den lidt svære start, hvor spillet ikke helt sad, glad for sit skifte til FC København. Han føler, der er taget godt imod ham, og at spillet er blevet bedre fra ham og de nye holdkammerater, selv om torsdagens kamp mod Brügge var en undtagelse.

- Jeg har det godt i FCK. Det er en fantastisk klub, der har taget godt imod mig. Jeg kan også mærke, at relationerne til de andre spillere begynder at sidde der. Man skal huske på, vi er mange nye, og det er ikke altid lige så enkelt at få det til at fungere, men jeg synes, det bliver bedre hele tiden, siger Høgli.

Se højdepunkterne fra FCK's kamp mod SønderjyskE:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: