Auri ville ikke være chef: Derfor er han bedre end sidst

Auri Skarbalius ville slet ikke være Superliga-træner for Brøndby

TV: Se alt fra dagens Brøndby-pressemøde her

Auri Skarbalius har tidligere stået i spidsen i 53 kampe for Brøndby, men med 1,19 point pr. kamp, så har den nye Brøndby-træner det dårligste pointgennemsnit nogensinde.

Alligevel mener sportsdirektør Troels Bech, at Auri er det rette valg.

- Vi har et mere slagkrafgtigt materiale end dengang. Det var også spillerne, der tabte dengang, siger Bech på dagens pressemøde. (se Auris 2013-hold i bunden af artiklen)

Troels Bech er sikker på, at Auri Skarbalius, der er ansat frem til sommer, kan sikre de medaljer, der er klubbens målsætning.

- Vi har i tabet af Thomas måttet finde den rigtige afløser, og det har vi fundet i Auri. Han har stort kendskab til truppen via sit job som U19-træner. Vi er glade for, at han har accepteret det. Det var ikke hans ønske, for han ville hellere være Danmarks bedste U19-træner, siger Bech.

Jan Bech Andersen og Troels Bech svarer på spørgsmål lige nu (Foto: Jens Dresling) Superligaen - 9. mar. 2016 - kl. 11:45 Har klubbens opbakning: Men jeg vinder ikke en Oscar

Superligaen - 9. mar. 2016 - kl. 10:21 Brøndby-formand indrømmer alt: Derfor havde jeg falsk profil

Auri Skarbalius ville hellere være U19-træner, men har sagt ja til cheftrænerjobbet frem til sommer (Foto: brondby.com)
Auri Skarbalius ville hellere være U19-træner, men har sagt ja til cheftrænerjobbet frem til sommer (Foto: brondby.com)

Auris ansættelse kommer efter Thomas Franks opsigelse oven på Jan Bech Andersens svinere af Thomas Frank og andre under falsk navn i fansenes debatforum.

- Jeg kan sige, at vi også er påvirkede og kede af det, der har udspillet sig det seneste døgn. Thomas har sagt op, og jeg forstår udmærket, hvorfor han har gjort det. Jeg forstår også hvis andre i sportslige sektor føler sig ramt, siger sportsdirektør Troels Bech, der nu også selv er en del af direktionen.

- Vi skal nu holde fokus og vinde kampen på søndag, for det er næsten altid et godt svar, siger Bech.

Brøndby spiller søndag eftermiddag hjemme mod Randers, mens Esbjerg kommer på besøg ugen efter.

Thomas Frank er fortid i Brøndby. (Foto: Jens Dresling) Superligaen - 9. mar. 2016 - kl. 10:58 Thomas Frank: Jeg vil fortsætte i fodbolden

For den nye Brøndby-spiller David Boysen er valget af Auri ikke perfekt. Se hvorfor herunder:

Jan Bech Andersen er et passioneret menneske med temperament og vildskab. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Sådan er Jan Bech - temperament, passion og vildskab

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere