Av! Brøndby siger farvel til stor profil

Finske Teemu Pukki er færdig i Brøndby. Parterne har ikke kunnet blive enige om en ny kontrakt

Brøndby skal på angriberjagt, når sæsonen går på hæld. Inden aftenens kamp mod AaB blev det officielt, at Teemu Pukki fremover ikke længere skal bombe kasser for Superliga-mandskabet.

Det meddeler Brøndby.

- Teemu har bevist sit værd som målscorer i Alka Superligaen, og han har bevist, at han mestrer forskellige spillestile under forskellige trænere. Teemu har taget den aggressive spillestil til sig, som vi indførte med strategi 6.4, ligesom hans spilforståelse er god, og derfor er vi også sikre på, at uanset hvad næste skridt er, så skal det nok gå ham godt. Det er ingen hemmelighed, at vi i halvandet år har prøvet at finde en aftale med Teemu, så vi kunne forlænge samarbejdet, men det har altså endnu ikke været muligt at finde fælles fodslag om vilkårene. Det har vi respekt for, og vi ønsker derfor Teemu og hans familie held og lykke i fremtiden, udtaler sportsdirektør Troels Bech til Brøndbys officielle hjemmeside.

Pukki har været i Brøndby siden 2014, hvor han i den første sæson blev udlejet fra Celtic. Siden købte Brøndby ham fri af kontrakten. Han fik sit helt store mål-gennembrud i sidste sæson, hvor han nettede 20 gange i Superligaen. I år er det indtil videre blevet til 17 kasser.


Forud for kampen mod AaB sagde Brøndby ligeledes farvel til Frederik Rønnow, der længe har haft sit skifte til Frankfurt på plads. Også Viktor Anker forlader klubben, mens fremtiden for lejespillerne Jan Kliment, Besar Halimi og Anthony Jung er uafklaret.

Pukki havde kontraktudløb med Brøndby denne sommer, og parterne, der længe har forhandlet om en forlængelse, har altså ikke kunnet blive enige.

60 kommentarer
Vis kommentarer