Bah direkte på hospitalet

Talentets uheld smertede både i SønderjyskE og i FCN-lejren

Bah er blevet kørt på hospitalet. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Bah er blevet kørt på hospitalet. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Det uheldige SønderjyskE-talent Alexander Bah blev kørt direkte på hospitalet til undersøgelse for den læderede ankel, der betød, at han stærkt lidende måtte bæres fra banen en halv snes minutter efter pausen i kampen mod FC Nordsjælland.

Og det var et uheld, der smertede ligeså meget som nederlaget i den sønderjyske lejr.

Unge Bah har været en af efteråret store profiler på et hold, der har været meget svingende og som med det seneste nederlag er kommet nærmere bunden end top-6.

Se også: Stortalent slog til med gyldne scoringer

- Vi har endnu ikke fået nogen melding om, hvor galt det er med ham. Derfor kan jeg kun sige, at vi føler med ham og håber det bedste. Om vi kan melde noget ud senere i dag - eller først i morgen, ved jeg ikke, sagde sportschef Hans Jørgen Haysen.

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand var naturligvis glad for sit holds sejr, men havde det også skidt med det uheld, der ramte SønderjyskE-talentet.

- Han er en fantastisk spiller, og det gør ondt at se når noget sådant sker. Jeg føler virkelig med ham og krydser fingre for, at vi snart får ham at se igen, sagde Hjulmand.

Lørdagskampe kan være fortid, når Superligaen bliver skåret ned til 12 hold. Foto: Bo Amstrup. Sport og Spil Brøndbys kontrakt-kvaler: I transfer-strid med deres 'onde ånd'

Awer Mabil (45) har været efterårets artige overraskelse i Superligaen. Foto: Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Sport og Spil Kæmpe kåring: Her er Superligaens stjerneskud og skuffelser!

Karlo Bartolec kan blive det næste stjerneskud, der flyver fra Superligaen. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Millionerne vælter ind: Han bliver klubbens næste kongesalg

1 kommentar
Vis kommentarer