Ballade efter Superliga-brag: Slåskampe og kanonslag mod politiet

Østjyllands Politi sigtede seks personer for forskellige lovovertrædelser før og efter Superliga-opgøret mellem AGF og Brøndby søndag aften

Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der var drama for alle pengene på Ceres Park søndag aften, da AGF slog Brøndby med 2-1 i et opgør, hvor Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, undervejs fik rødt kort af kampens dommer.

Det var dog ikke kun på grønsværen, at der var drama. Nogle fans havde ifølge Østjyllands Politi mere end almindeligt svært ved at opføre sig ordentligt både før og efter kampen.

I døgnrapporten fremgår det således, at der opstod uro, da en stor gruppe fans gik fra Aarhus centrum mod Ceres Park før kampen.

'Nogle fans kastede med kanonslag og stole mod politiet og opførte sig aggressivt mod flere betjente. Enkelte borgere meldte desuden om skader på biler og glasskår på vejene', står der i døgnrapporten.

Fem personer blev sigtet i forbindelse med urolighederne inden kampen. En 36-årig mand blev sigtet for at råbe slagsange mod politiet og opildne en større gruppe fans, mens en 38-årig mand blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Han nægtede ganske enkelt at følge politiets anvisninger.

Derudover blev tre personer sigtet for vold og trusler samt for at have medbragt fyrværkeri.

Også efter kampen måtte betjentene kæmpe med ophidsede fans, der flere gange kom i mindre slagsmål. En enkelt mand blev også anholdt efter kampen. Ifølge politiet råbte den 22-årige mand trusler mod flere betjente.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Østjyllands Politi, og det er derfor uvist, om det var AGF's eller Brøndbys fans, der var involveret i balladen. Af døgnrapporten fremgår det, at der kan komme flere sigtelser på et senere tidspunkt.

Kæmpe drama: Brøndby-træner smidt ud i Aarhus

Helt sort: - Det er vildt uretfærdigt

Brøndby til salg?

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+