Annonce:
Annonce:

Barca på niveau med Brøndby: Messis straffe-trick set før

Lionel Messi blev lovprist for sit geniale træk ved et straffespark mod Celta Vigo søndag aften. Men det trick er faktisk set før - på Brøndby Stadion

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Genialt. Fotræffeligt. Majestætisk.

Fans og eksperter gik amok over FC Barcelonas magtdemonstration i anden halvleg mod Daniel Wass og Celta Vigo i La Liga søndag aften, hvor Barcas offensiv med Neymar, Lionel Messi og Luis Suarez i den grad foldede sig ud i det sidste kvarter af kampen.

6-1 endte opgøret, hvor det helt store samtaleemne efter slutfløjtet var straffesparket, som Lionel Messi efter planen skulle have sparket ind i netmaskerne, men i stedet endte Luis Suarez med at have sidste fod på bolden, og dermed fuldendte han sit hattrick.

Messis 'misser' var dog planlagt, da den argentinske superstjerne afleverede bolden til side i stedet for at skyde på mål. Suarez var med på idéen, og derfor var han på det rette sted og sparkede sikkert bolden ind bag en sagesløs Celta-keeper.

TV: Her kan du gense Messi/Surez-episoden

Annonce:

Medierne i Spanien - især i Catalonien - er i den syvende himmel over straffespark-tricket, som de sammenligner med Johan Cruyff og danske Jesper Olsen, der lavede samme træk tilbage i 1982 for Ajax.

Her spillede Cruyff bolden til danskeren, der dog valgte at aflevere tilbage til den hollandske legende.

Men tricket er heller ikke helt ukendt for Superliga-fans - især dem, der holder med Brøndby.

Tilbage i 2007 fik Martin Ericsson og Morten Duncan Rasmussen nemlig hele Brøndby Stadion til at juble, da de lavede samme nummer. Svenskeren trillede bolden til siden, og Duncan bankede herefter kuglen i mål.

Gense Brøndbys forsøg i videoen øverst i artiklen

Den kreative svensker afslørede efter kampen, at han var blevet inspireret af sportsgrenen bandy, som han selv har spillet før i tiden. Den daværende Brøndby-træner Tom Køhlert bekræftede også, at det var noget, spillerne selv havde fundet på, og med et smil på læben mente han også, at Ericsson skulle betale til bødekassen efter den episode.

Annonce:

- Der ingen tvivl om, at Ericsson må betale til bødekassen. Der er et brændt straffespark, og det koster 499 kroner. Han kan højest få en assist på den episode, sagde en munter Brøndby-træner til bold.dk.

Andre spillere har også prøvet at forsøge sig med tricket - men hvor det er gået helt galt.

Tilbage i 2005 kom de tidligere Arsenal-stjerner Robert Pirés og Thierry Henry til at se temmelig dumme ud, da de i forsøgte sig med samme nummer.

TV: Gense det kiksede forsøg her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: