Annonce:
Annonce:

Belgiske bud på vej: Så billig er Hobro-topscorer

Belgiske og hollandske klubber har fået prisen på nummer to på topscorerlisten Mads Hvilsom

Mads Hvilsom kan være på vej mod et sommerskifte til Belgien (Foto: Jens Henrik Daugaard)
Mads Hvilsom kan være på vej mod et sommerskifte til Belgien (Foto: Jens Henrik Daugaard)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Hobros spillere faldt hinanden om halsen efter den fornemme udebanesejr på 1-0 over Brøndby i søndags.

Men bag smilet på topscorer Mads Hvilsom med 13 Superliga-mål gemte der sig alligevel spor af ærgrelse. Hvilsom havde brændt en gigantisk chance på Brøndbys nye rullegræstæppe, hvor han havde muligheden for at lukke kampen helt. Han havde ikke glemt afbrænderen, da han mødte Ekstra Bladet dagen derpå og chattede med læserne på eb.dk.

Men Hvilsom behøver ikke at gruble over de negative ting for længe, for både han og Hobro går nogle spændende måneder i møde.

Ibi hylder Hobro med bar røv

Oprykkersensationen Hobro er pludselig et point fra Brøndby og Randers på henholdsvis fjerde- og tredjepladsen og dermed Europa League-billetter. Hvilsom selv kan meget vel være på vej mod en afsked med Superligaen.

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kan et bud fra Belgien meget vel falde inden for kort tid. Der er konkret interesse, og blandt bejlerne er Genk og Mechelen. Interessen er i hvert fald så konkret, at de har fået at vide fra Hobro, at det er realistisk at købe Hvilsom for 300.000 euro (ca. 2,1 mio. kr.).

Absolut ikke et beløb, der skræmmer i hverken Belgien eller i Holland, hvor der også er interesse for Hvilsom.

Brøndby- eller Ho-bronze: De vinder medaljer i år

Han mener også, at det er et mere realistisk beløb, end de 7,5 mio. kr. som sportschef Jens Hammer Sørensen forleden talte om på TV3 Sport.

– Jeg hørte godt det beløb og tænker, at det var noget overdrevet. Der er rigtig dygtige danske spillere, der bliver solgt for det beløb. Med tiden kan jeg måske komme op i det leje, men jeg mener ikke, at det er realistisk lige nu. Der passer de tal, du nævner, nok lidt bedre. Jeg har også en forventning om, at klubben er fair, hvis det rette tilbud kommer, siger Mads Hvilsom.

Han slår fast, at han ikke tager af sted til sommer for enhver pris. Men kommer det rette tilbud, så handler det mere om den pågældende klubs spillestil, end hvilken liga det handler om.

Annonce:

Hobro-træner: Større at vinde i Brøndby end i Parken

– Hvis jeg skal af sted, så er det vigtigt, at det er en klub, hvor spillestilen passer til mig. Det skal helst minde om Hobro. Det skal ikke være et hold, der har bolden hele tiden, og hvor jeg skal drible tre mand på kanten. Det skal være et godt omstillingshold, der vil have mig til at komme med i boksen, forklarer Hvilsom, der er to mål bagefter FCM’s Martin Pusic på topscorerlisten.

Hvilsom er godt klar over, at der tales om chance for europæisk deltagelse for Hobro i næste sæson med så få point op til bronzen. Men han nedtoner alligevel den snak.

Annonce:

– Det er primært et billede af tingene lige nu. Men med så mange kampe tilbage af sæsonen, synes jeg, det stadig er urealistisk at tale om Hobro Europa. Om få runder kan det være en helt anden situation, og vi kan rode rundt et sted, hvor vi ikke længere kan nå noget. Det er fantastisk, at vi har bragt os i en position, hvor vi kan tale om bronzechancer. Det havde ingen af os drømt om før sæsonstarten.

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen bekræfter udenlandsk interesse men vil ikke kommentere prisen på 2,1 mio. kr.

- Vi har ikke forhandlet konkret med nogen klubber endnu, men der har været en række henvendelser. Det er svært at tale om pris, fordi det i princippet handler om udbud og efterspørgsel.

TV: Se målet der sænkede Brøndby på nyt græs

Hvem napper bronzen i Superligaen - få svaret her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: