Bendtner hylder fjenden: Her er de fedeste reaktioner på 'uvirkelig' BIF-tifo

Flere danske kendisser, heriblandt den gamle FCK'er Nicklas Bendtner, er imponerede over Brøndbys kæmpestore og dyre tifo fra derbyet mod FC København søndag

Sådan så det ud, da Brøndby viste deres nyeste tifo frem før kampen mod FCK søndag eftermiddag. (Privatfoto)
Sådan så det ud, da Brøndby viste deres nyeste tifo frem før kampen mod FCK søndag eftermiddag. (Privatfoto)

Allerede inden søndagens 'New Firm', opgøret mellem Brøndby og FC København, havde fans og folk fra Brøndby-lejren hvisket højt om en imponerende og ikke hidtil set tifo, som ville pryde tribunerne inden kampen.

Og mon ikke de fik ret, hviskerne? I hvert fald leverede Brøndby deres hidtil største og dyreste tifo i 1-0-sejren over FCK. Store dele af tribunerne blev fyldt ud af en koloenorm Colosseum-lignende illustration, hvor en gladiator, symboliseret ved Brøndby, huggede løvens hoved af med sit mægtige sværd. 250.000 kroner er, hvad sådan en sag kostede.

Sportschef Allan Olsen fælder dom over derbyet.

Mens 'almindelige' fans kunne lide, hvad de så, var også en række kendisser dybt imponerede over Brøndbys seneste mesterværk.

En af de mange kendishyldester var særligt bemærkelsesværdig, da den kom fra en mand, der ved flere lejligheder har erklæret sin fodboldkærlighed til FCK. Nicklas Bendtner. Den tidligere KB'er (FCK's ungdomsafdeling, red.) reagerede på både Twitter og Instagram med rosende ord om 'fjendens' massive mesterværk på tribunerne.

Den danske landsholdsstjerne var tilsyneladende så begejstret over Brøndbys tifo, at det ikke var nok bare at udvise den på Instagram. Han måtte også ud med sin anerkendelse af tifoen på Twitter:     

' Wow. De danske fans er for vilde. Brøndby-FCK', skrev Bendtner.

Det var ikke kun Bendtner, der måtte ud med sin respekt og begejstring over Derby-tifoen. Her følger et par andre kendissers reaktioner på Gladiator-showet på vestegnen:

Hustruen til eks-Brøndby'eren Simon Makienok var vild med, hvad hun så.

Den politiske kommentator og ekspert Ask Rostrup havde et lille ordspil klar om Brøndbys bemærkelsesværdige tifo.

TV3 Sports egen værtinde Helle Smidstrup kunne heller ikke holde begejstringen inde, selvom hun var på job under det intense derby.

Badminton-stjernen Mathias Boe havde tilsyneladende taget sig fri fra fjerboldtræning og var svært tilfreds med Brøndby-tilhængernes arbejde på tribunerne.

Den tidligere Silkeborg-profil Rajko Lekic flippede nærmest ud i begejstring over Gladiator-tifoen.

Ekstra Bladet-journalisten Mads Wehlast lagde sig fladt ned på presseafsnittet i anerkendelse af tifoen.

Du kan se den imponerende tifo her eller i klippet øverst i artiklen:

133 kommentarer
Vis kommentarer