Bendtner skifter til FCK

Den danske angriber Nicklas Bendtner skifter til FCK på en halvårlig kontrakt

Både Ekstra Bladets vært og eksperter havde svært ved at finde ord, da det pludselig kom frem, at FCK havde hentet Nicklas Bendtner. Producer: Lasse Brøndal.

Nicklas Bendtner skifter norske Rosenborg ud med FC København. Det bekræfter FCK på klubbens hjemmeside.

Dermed modsiger manager Ståle Solbakken sig selv, efter at han for nyligt afkræftede, at Bendtner var et emne for FC København, da han i sin nuværende forfatning ikke var i stand til at tilføre de danske mestre noget.

FC København Nicklas Bendtner: Det er en helt særlig chance

Alligevel er der taget en vurdering af angriber-situationen, hvor Jonas Wind er ude med en korsbåndsskade og Dame N'Doye ude i hvert fald i september.

Og så har Solbakken altså ment, at Pieros Sotiriou og nytilkomne Michael Santos ikke alene har kunnet udgøre FC Københavns angreb, og så har Bendtner været den angriber, der var tilgængelig med meget kort varsel.

31-årige Nicklas Bendtner var senest i aktion for Rosenborg 28. april i et 0-3-nederlag til Molde. Han træner med sine nye holdkammerater første gang onsdag formiddag, hvorefter der er pressemøde i Parken.

Christian Eriksen havner ikke i Real Madrid i denne omgang. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Real dropper Eriksen-skift

FC Midtjylland Transferbrag: Nu er han landet

Mauro Icardi tager en sæson i Paris Saint-Germain. Foto: Luca Bruno/AP/Ritzau Scanpix Fransk fodbold Argentinsk stjerneangriber tager på lejeophold i PSG

789 kommentarer
Vis kommentarer