Beskyldt for at misse FCK-kamp med vilje: Falk afviser

Rasmus Falk slår fast, at han ikke har pådraget sig karantæne mod FCK med vilje efter sin noget besynderlige gule kort mod Esbjerg i sidste runde

OB's Rasmus Falk har i løbet af sin karriere fået 18 gule kort i Superligaen, men aldrig har han fået så meget opmærksomhed for en advarsel, som da han fik tildelt én i mandagens kamp mod Esbjerg.

Med 12 minutter tilbage af opgøret hev Falk sin modstander Mohamed Fellah hårdt og længe i trøjen, og derfor fik han sit fjerde gule kort i sæsonen. Det ville der ikke være noget odiøst i; hvis altså ikke det var fordi, at advarslen betyder, at Falk har karantæne i næste Superliga-kamp, hvor OB's modstander er Falks kommende klub FC København.

Derfor er der blevet spekuleret i, om Rasmus Falk trak advarslen med vilje for at undgå den virak, kampen mod FC København kunne bringe med sig. Falk afviser imidlertid, at det var en planlagt handling.

- Nej, det var det ikke. Jeg spillede kampen, og jeg havde fokus på at vinde. Det gjorde vi, og det var vigtigt for os. Jeg vil gerne spille alle kampe, men folk må tro, hvad de vil om situationen. Jeg vil spille alle kampe, og det ved de folk, der skal vide det også, siger Rasmus Falk.

Rasmus Falk under kampen mod FC Nordsjælland. (Foto: Ernst van Norde) OB Storroser Falk: Ingen kan gøre det i Superligaen

Han understreger, at han gerne ville have spillet kampen mod FC København.

- Jeg er ærgerlig over at gå glip af kampen. Jeg ville gerne spille, og det ved alle, der skal gøre det også, fastslår han.

Rasmus Falk har noteret sig, at det visse steder er blevet fremlagt som om han spekulerede i at få et gult kort.

- Jeg synes, det er ærgerligt. Vi vandt kampen 2-0 efter en flot indsats, hvor vi endda kunne have scoret flere mål. Vi spillede virkelig godt, så man kunne have fokuseret på en masse andre ting; for eksempel El Makrini, som spillede en virkelig god kamp. Det var jeg imponeret over, siger Rasmus Falk.

Siden han skrev under på en aftale med FC København, har der været ekstra fokus på hans præstationer i OB-trøjen. Falk har imidlertid leveret et glimrende forår med flere flotte præstationer og mål.

- Jeg er meget tilfreds med udviklingen, og vi har fået mange point. I nogle kampe har vi været irriterede over, at vi ikke fik noget med fra, men andre gange er det gået den anden vej. Jeg er også godt tilfreds med mit eget forår, og jeg mener ikke, at selv mine skarpeste kritikere vil kunne sætte en finger på min indsats eller loyalitet i forhold til min sidste tid i klubben. Hvis der stadig er nogen, der vil sætte spørgsmålstegn ved det, må de gerne, siger Rasmus Falk.

Rasmus Falk har gang i sit sidste halve år i OB (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Falk roser: Glad for den måde FCK-nyheden er taget på

Han kommer altså til at overvære søndagens kamp mellem hans nuværende klub OB og kommende arbejdsgiver FC København fra tribunen, og han er ikke i tvivl om, hvem han kommer til at støtte i kampen.

- Jeg holder med OB. Det er ikke et svært spørgsmål, for jeg er stadig OB'er. Mit eneste mål og håb for det resten af sæsonen er, at vi slutter så højt som muligt. Derfor skal vi også skrabe så mange point sammen som muligt. Det kunne være fedt at slutte højt her til sidst, og det har været fedt at opleve, at vi har samlet mange point i denne sæson. Det skal vi fortsætte med, og jeg er meget fortrøstningsfuld efter den seneste kamp mod Esbjerg, siger Rasmus Falk.

32 kommentarer
Vis kommentarer