Bille tæt på drømmedebut: Der kommer mere fra mig

Nicki Bille føler allerede nu, at Esbjerg-skiftet er det helt rigtige for ham

Nicki Bille var tæt på en drømmedebut (Foto: René Schütze)
Nicki Bille var tæt på en drømmedebut (Foto: René Schütze)

Det var tydeligt, at AaB-forsvarerne var ekstra opmærksomme på at sidde tæt på Nicki Bille i duellerne.

Det var tydeligt, at AaB-tilhængerne havde stor fokus på Bille med smædesange direkte møntet på angriberen.

Og det var ikke mindst tydeligt, at Bille selv var opsat på at levere en drømmedebut for Esbjerg i sæsonpremieren i Aalborg.

Det var tæt på at blive det, da Bille seks minutter før tid, fik spillet sig frækt fri i feltet alene med AaB-keeper Nicolai Larsen, men afslutningen kyssede stolpen, og så endte det uden mål efter fem års udlandsophold og comeback til Superligaen.

TV: Se Nicki Billes kæmpechance kort før tid i sit Superliga-comeback

  Nicki Bille kunne være blevet matchvinder i Aalborg (Foto: René Schütze) Superligaen TV: Bille brændte i Superliga-comeback

Alligevel var den stærke angriber godt tilfreds med sin første Superliga-kamp for Esbjerg.

- Jeg kunne godt mærke, at det er lang tid siden, at jeg har spillet en hel kamp og ligesom været i ilden på den her måde. Men nu har jeg en uge med fuld træning, og så er jeg forhåbentligt helt fit og på 100 procent, når vi møder FCK på søndag i Esbjerg, lød det fra Nicki Bille, der havde masser af smil tilovers efter kampen.

Især fordi han efter sin officielle debut og et par uger i Esbjerg kan mærke, at det er det helt rigtige skifte for ham og familien.

- Mavefornemmelsen er rigtig god allerede efter så kort tid. Jeg har savnet det her med at være en del af et fællesskab med glæder og sorger og føle, at man er kammerater. Jeg er blevet taget rigtig godt imod i Esbjerg, og jeg føler også, at jeg er kommet godt ind på holdet. Niveauet var højt, og der er ingen tvivl om, at Superligaen er blevet bedre, end da jeg sidst spillede her, forklarede Nicki Bille.

  Det står med usynligt blæk i Nicki Billes jobbeskrivelse, at han skal vise temperament - inde på banen... (Foto: Christer Holte) Superligaen Nicki Bille SKAL eksplodere i Esbjerg

Hans kæreste, topmodellen Lykke May, har også allerede fundet et hus i Esbjerg, så de ikke skulle tilbringe den første tid i byen på hotel.

- Vi er allerede flyttet i et lejet hus, og vi skal nok blive hurtigt etableret her. Vi har fået en fantastisk velkomst i Esbjerg, og selv om vi kommer fra et dejligt sted i Frankrig, så er det her også rigtig godt, sagde Esbjerg-angriberen, der har skrevet en tre-årig kontrakt.

  FCK-spillerne Thomas Delaney, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen tilbragte noget af sommersolen på en båd med fire smukke, unge kvinder. (Foto: Privat/Instagram) Sport Fodbold-stjernernes sommerferie: Hvide sandstrande, turkisblåt vand og smukke kvinder

En anden debutant i fokus var AaBs unge 19-årige midtbanespiller Oliver Abildgaard, der var foretrukket foran både Kasper Risgaard, der havde nogle småskavanker, og Thomas Augustinussen.

Unge Abildgaard fik en mareridtsstart, da han begik straffespark, som Esbjerg scorede på, men i starten af anden halvleg fik han udlignet på et hjørnespark.

- Det var lidt en vild kamp at debutere i for mig. Det er ikke så tit, at jeg begår straffespark og så lige i min Superliga-debut. Derfor var det virkelig skønt at få scoret, så på den måde endte det jo fint nok, sagde Abildgaard.

TV: Her kan du se, da den unge debutant Oliver Abildgaard begik straffespark

 

13 kommentarer
Vis kommentarer