Bookmaker: Derfor er Terry storfavorit til Brøndby-sædet

John Terry er kravlet ned på utrolige odds 3,75 hos Danske Spil på at blive ny Brøndby-træner. Det skyldes blandt andet engelske mediers skriverier

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech kommer her med sin reaktion på Thomas Franks opsigelse ved pressemødet den 9. marts

For bare fem dage siden fik man odds 40 hos Danske Spil på John Terry som ny Brøndby-træner. I dag, mandag, er Terry så storfavorit til utrolige odds 3,75 – foran Brøndby-legenden Morten Wieghorst, der indtager ’andenpladsen’ med odds 4.

Den kan virke både besynderligt og usandsynligt, at så stort et navn skulle vælge at sætte sig på Brøndbys glohede og i europæisk perspektiv knap så berømte lædersæde på Vestegnen, endda uden den mindste smule trænererfaring. Og tilmed uden at der har været noget konkret fremme, som kan bekræfte rygterne.

Men hos Danske Spil mener man tilsyneladende, at det langt fra er usikkert, at Terry tager taktiktavlen og træningsbukserne med sig til Brøndby.

- Det skyldes i bund og grund, at det er det eneste navn, der har været nævnt gentagende gange i medierne. Samtidig udkom engelske Mirror mandag med en artikel om, at det kunne være en mulighed med Terry som spillende træner i Brøndby. Og vi har ikke rigtig kunne opsnuse andre navne, som kandidater, siger Peter Emmike, Odds-ansvarlig hos Danske, til Ekstra Bladet.

Se også: Det bliver dyrt: Chelsea vil hente komet-dansker hjem

Udover Mirror har også anerkendte The Guardian skrevet om Terrys Brøndby-forbindelse. Men hos Danske Spil erkender man dog, at Terry-oddset er en anelse kontroversielt.

- Man kan godt sige, det er et vildt lavt Odds for nogle gisninger, der primært beror på den ene artikel, Mirror har lavet. Ingen tvivl om det. Men det er vildt svært at sætte sådan et odds her. For det er jo ikke en fodboldkamp, hvor vi fra starten ved, vi har statistik over styrkeforholdet mellem to klubber. Vi er på dybere vand med det her odds, siger Peter Emmike.

Det er flere gange blevet nævnt, at Terry og Brøndbys pengestærke formand, Jan Bech Andersen, har et ganske fint forhold til hinanden. Ligesom Terry følger Brøndby på Instagram. Netop Bech-Terry-forholdet har Danske Spil bemærket. 

- Bekendtskabet mellem de to gør også, at vi har Terry med i det her. Vi blev nødt til at forholde os til det. Men det er klart. Ser man Wieghorst rende rundt på Brøndby Stadion i morgen, så ændrer det selvfølgelig alt.

Se også: FCK savner Champions League - dyk i kassen på 76 millioner

Alligevel mener Danske Spils odds-ansvarlige, at Terry-oddset er meget usikkert, selvom det er så lavt.

- Vi har reelt ikke noget dokumentation på noget som helst. Det er forholdet mellem Jan Bech Andersen og John Terry, og Mirrors artikel, der gør det. Og så har vi fået rigtig mange spil på Terry, som Brøndby-træner, og det har vi selvfølgelig måtte forholde os til.

Herunder kan du se den nuværende top-10 hos Danske Spil over favoritter til at blive Brøndby-træner til sommer, når Auri Skarbalius formengtlig stopper som vikar.

125 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere