Brækkede selv anklen: Cornelius med hovedløs tackling

Andreas Cornelius skal prise sig lykkelig for, at han kun fik et gult kort efter en voldsom tackling på Randers' Erik Marxen i søndagens Superliga-kamp

En af de helt store hovedpersoner i Superligaen i weekenden var Brøndbys David Boysen, der udover en fornem assist også gjorde sig bemærket med en hensynsløs tackling på OB's Oliver Lund.

Heldigvis kom fynboen ikke til skade, selvom det let kunne være gået grueligt galt for forsvarsspilleren.

Boysen slap med et gult kort, men indrømmede bagefter, at det var en hævnaktion.

Superligaen Brøndby-profil med voldsom svinestreg: Var irriteret på ham

Men det var ikke kun Brøndby-spilleren, der i den grad stemplede ind søndag på et Superliga-stadion.

I Randers spillede FCK 1-1 mod kronjyderne i et opgør, hvor Andreas Cornelius startede på bænken. Men han fik hurtigt gjort opmærksom på sig selv efter sin indskiftning i anden halvleg.

Som de fleste husker, blev Cornelius offer for en slem tackling sidste forår, da Silkeborg IF's Dennis Flinta stemplede angriberen bagfra. Resultatet var nedslående for FCK'eren, der endte med at brække anklen flere steder og var ukampdygtig i fire måneder.

TV: Gense Flintas tackling på Cornelius

- Jeg synes slet ikke, at det var et hændeligt uheld. Jeg synes, at det var en risiko, han (Flinta) tog, og så skete der det værst tænkelige. Han gik ind i en tackling bagfra med høj kraft og strakt ben. Og så er risikoen der, og det er lidt det, jeg er irriteret over. At man laver en tackling med risiko for at brække mit ben, sagde Cornelius dengang, hvor han heller ikke havde et behov for at snakke ud med Silkeborg-spilleren.

Derfor ville man tro, at Cornelius fremadrettet ville tænke sig om, før han gjorde det samme mod en anden, men det virker øjensynligt ikke sådan.

Angriberen lavede nemlig en voldsom tackling på Randers' Eriks Marxen, der var heldig med at alle knogler var intakte efter Cornelius hensynsløse aktion.

Ligesom David Boysen slap Cornelius med en advarsel i situationen.

Se situationen med Cornelius i videoen øverst i artiklen

125 kommentarer
Vis kommentarer