Annonce:
Annonce:

Brænder sent straffe: Oprykkere leverer sensation

En storspillende Mads Aaquist sørgede med to scoringer for at de første point kom i hus

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

HADERSLEV (Ekstra Bladet)

Så fik oprykkerne fra Helsingør slettet de kedelige nul på pointtavlen.

Klubben første Superliga-sejr er en kendsgerning med den meget overraskende, men også meget fortjente 2-1-sejr over SønderjyskE, som dermed kom ned på jorden efter afklapsningen af AaB i Aalborg i søndags.

Til gengæld var slutfacit ensbetydende med en fortjent stor optur og naturligvis forståelig ellevild jubel i Helsingør-lejren, som sikrede den flotte gevinst gennem en fremragende holdpræstation, der dog havde en solist som overstrålede alt og alle på grønsværen.

Se målene i tv-playeren over artiklen

Navnet er Mads Aaquist, den kloge midtbanemand, sørgede ikke bare for begge scoringer, men serverede også en masse boldmæssige lækkerier undervejs i de 90 minutter..

Annonce:

Han - der har en fortid som tidligere anfører for FCKs U19-hold og som i 2013-14 også havde en sæson i førsteholdstruppen med en enkelt kamp til følge – bliver helt sikkert meget spændende at følge i denne sæson. Han kan meget, og han vil meget.

Det startede ellers skidt for Aaquist og Co.

SønderjyskE startede nemlig med næsten at blæse oprykkerne fra banen.

De blev sat under voldsomt pres i højt tempo og blev derfor stresset til at lave fejl på fejl. Det så rigtig skidt ud i det første kvarters tid, og det var en logisk konsekvens, at hjemmeholdet kom foran allerede efter otte minutters spil.

Ramon Rodrigues blev sendt af sted med en dyb stikning på højrekanten og i fuldt løb sendte han en knalhård aflevering ind i feltet, som en fremstormende Philip Zinckernagel omsatte til scoring.

Et flot mål fra en mand, der har en fortid i Helsingør, og derfor lod holdkammeraterne om at juble efter scoringen. der dog ikke – som mange nok havde ventet – blev et signal til flere godter fra SønderjyskE.

Tværtimod blev det sikre greb om kampen smidt væk. For dårligt – ingen tvivl om det.

Annonce:

Men også stor ros til det teknisk gode Helsingør-hold for ikke bare at kæmpe sig tilbage, men rent faktisk være styrende i en stor del af resten af halvlegen – ikke mindst takket være de mange lækkerier fra Mads Aaquist, der rent faktisk kunne have gjort sig til dobbelt målscorer allerede i starten af 2. halvleg.

Her serverede Ricki Olsen igen et indlæg fra højresiden. Aaquist kom også frem til afslutning, men bolden gik over mål. Men han slog til gengæld til med venstrebenet et kvarter før tid, da han fik en løs chance i hjemmeholdets felt.

SønderjyskE fik fem minutter før tid en stor chance for at udligne – men retfærdigheden skete fyldest, da Kees Luijckx sparkede et straffespark flere meter over målet. For straffesparket skulle ikke være dømt – forseelsen, da Michael Uhre blev fældet foregik nemlig udenfor feltet.

Flere billeder fra kampen. Fotos: Anders Brohus

Nordstrand overvejede karrierestop

FCK's problemer fortsætter: Skade er værre end forventet

Superliga-træner langer ud: Griner af de uvidende mennesker

Superligastatus: Så stærke er klubberne - og her skal de handle

Kom helt tæt på Brøndbys nye Fisker: Der er en socialist gemt i mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: