Brand ved Brøndby Stadion: Heldigvis reagerede de hurtigt

Tidligt fredag morgen udbrød der brand ved Brøndby Stadion. Ingen kom til skade, og det takker Brøndby brandvæsenet for

Klokken 05.09 fredag morgen modtog alarmcentralen et opkald. Der var udbrudt en mindre brand ved et kontrollør-hus ved Brøndby Stadion.

Men der skulle ikke være tale om en påsat brand. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi. Vagtchefen har allerede en teori klar.

- Indsatslederen og brandvæsenet var hurtigt ude. Og de mener, der er tale om en kortslutning i en elektrisk installation. De er næsten sikre på, at den stammer fra en elradiator, som der kom flammer ud af. Men for at være helt sikre iværksætter de en brandundersøgelse, siger Søren Uhre, som er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Vagtchefen ved ikke, hvornår undersøgelsen er færdig, men indtil da, er området omkring kontrollør-huset spærret af.

I Brøndby er man naturligvis glade for brandvæsenets og politiets indsats.

- Der er heldigvis kun tale om materiel skade. Der er ingen personskader eller ting af større værdi, som er brændt. Der var kun lidt stole og borde, som gik tabt. Det er vi selvfølgelig meget glade for. Det var flot af brandvæsenet, at de reagerede så hurtigt og rykkede ud, siger Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz.

Hverken politiet eller Brøndby ved, hvem der anmeldte branden. Brøndby mener, at det var en forbipasserende, som anmeldte branden.

FCK-direktør har ikke i sinde at sælge nogle af klubbens profiler i vinterens transfervindue. Foto: Jesper Mortensen FC København FCK-boss med hovedstadens kedeligste januarudsalg

Flere fangrupper retter nu kritik mod Superligaens skævvridning af kampprogrammet. De lange køreture afholder fans fra at tage til udebanekampe.  Foto: SCHÜTZE RENÉ/POLFOTO Superligaen Raser over Superligaens kampprogram: Det er snot-åndssvagt

Europa League Overblik: Her er FCK's mulige modstandere

Superligaen Historiske Thomas Delaney er Efterårets Profil

68 kommentarer
Vis kommentarer