Annonce:
Annonce:

Brøndby afslører: Zorniger henter tysk assistent

Brøndby har fundet Alexander Zornigers permanente assistent, og han har spillet med Neuer, Boateng, Özil og Khedira

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Brøndby måtte tilbage i marts vinke farvel til Alexander Zornigers ungarnske assistent Támas Bódog, der blev tilbudt en cheftræner-stilling i hjemlandets bedste række.

Brøndby-legenden Martin Retov blev i første omgang forfremmet fra jobbet som U17-træner til jobbet som assistent, men nu har Brøndby fundet den permanente afløser.

Der er tale om den 28-årige tysker Matthias Jaissle, der kommer fra jobbet som U17-træner i Leipzig, hvor Zorniger også har været.

Annonce:

- Matthias kender til det aggressive presspil og kan derfor bidrage i trænerteamet fra første dag. Alexander og jeg har begge haft gode snakke med Matthias, og vi har været imponerede over hans direkte tilgang. Vi glæder os derfor over, at Matthias også har sagt ja til os, og at vi dermed kan starte den nye sæson med en permanent løsning på assistenttrænerposten, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Jaissle spillede som aktiv i Stuttgarts ungdomsafdeling, mens det som senior blev til 60 kampe og to mål i forsvaret for Hoffenheim i årene fra 2007 til 2014, og det blev ligeledes til både en kamp på det tyske U20- og U21-landshold.

Hos Hoffenheim var han som stamspiller med til at sikre oprykning til såvel 2. Bundesliga som 1. Bundesligaen, hvor han længe optrådte som fast mand og holdets yngste spiller.

På det tidspunkt var Jaissle regnet som en kommende tysk A-landsholdsspiller, men en korsbåndsskade i starten 2009 gjorde, at han ikke kom med til U21-EM-slutrunden, hvor Neuer, Özil og Khedira gjorde tyskerne til europamestre. Senere fik han også problemer med akillesscenen, og så valgte han i februar 2014 at stoppe karrieren.

De seneste to sæsoner har han været træner i RB Leipzigs ungdomsafdeling.

Alexander Zorniger har fundet ny assistent. Foto: Lars Poulsen
Alexander Zorniger har fundet ny assistent. Foto: Lars Poulsen

Brøndby gør gulddreng til assistent

Martin Retov lærer af Zorniger: Det er skide sjovt

Husker du fodboldtalentet Peter Degn? 'De tvang mig til at sælge min røde Porsche'

Spot dig selv: Var du til derby i Parken?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: