Brøndby-darling dukket op i danskerklub

Johan Larsson kan hentes kvit og frit af interesserede klubber. Aktuelt træner han med hos sin tidligere klub i Sverige

Johan Larssons ophold i det franske blev kortvarigt. Foto: Jens Dresling
Johan Larssons ophold i det franske blev kortvarigt. Foto: Jens Dresling

Det er svært at forestille sig, at et klubskifte kan gå meget værre rent sportsligt end Johan Larssons fra Brøndby IF til Guingamp i vinter.

Svenskeren var anfører og en stor profil i Brøndby, men i Guingamp blev han nærmest fra dag ét vraget af cheftræneren. En enkelt gang nåede Johan Larsson at optræde i Ligue 1, inden han blev sendt på tribunen, hvorfra han kunne se holdkammeraterne rykke ned.

For nyligt nåede parterne til enighed om at ophæve Johan Larssons kontrakt.

Det betyder, at den tidligere Brøndby-anfører nu er på klubjagt, og i første omgang er han stemplet ind i sin tidligere klub Elfsborg IF. Ifølge Borås Tidning træner Johan Larsson med i klubben, der har Kevin-Stuhr Ellegaard på kontrakt, og man må antage, at Elfsborg er meget interesseret i at lave en aftale med højre backen, der spillede lige under 200 kampe for klubben, inden han skiftede til Brøndby.

For en måned siden fastslog Brøndbys daværende sportsdirektør Ebbe Sand over for tipsbladet.dk, at Johan Larsson ikke er et emne denne sommer, og det gælder formentlig stadig, selv om Carsten V. Jensen nu har serven i transfervinduet.

Johan Larsson er 29 år.

Se også: Brøndby-teenager efter drømmedebut: - Jeg blev helt forvirret
Se også: Stjerne i chok: Far fandt lig
Se også: Problemer på dansegulv: VM-deltager nægter sexchikane

74 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere