Brøndby-fans overfaldet i S-tog: Nu er fire anholdt

Københavns Politi oplyser, at man har anholdt fire mænd for et voldeligt overfald efter FC København-Brøndby 12. august

Bølgerne gik højt både før og efter derbyet 12. august. Her er det Ekstra Bladets udsendte, der får Brøndby-supporternes utilfredshed at mærke.
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Fire personer er blevet anholdt af Københavns Politi mistænkt for et groft overfald på flere Brøndby-fans i et S-tog, da de var på vej hjem efter kampen mellem FC København og Brøndby i Parken 12. august i år.

De fire anholdte vil blive sigtet for grov vold og røveri efter at have uddelt slag og spark mod Brøndby-fansene, oplyser politiet.

Alle fire er enten løsladt eller ved at blive det. Det oplyses desuden, at der forventes flere anholdelser.

Ekstra Bladet har talt med vicepolitiinspektør fra Københavns Politi, Jesper Beuschel, der fortæller at politiet har fundet frem til de fire mistænke gennem udsagn fra vidner og en masse overvågningsmateriale.

- Stille og roligt har vi fået indsnævret det sådan, at overvågningen kan pege på nogle, der er tydeligt involveret, og som det er muligt at identificere, siger Jesper Beuschel og slår fast, at de fire personer, der er anholdt, ikke var maskeret i forbindelse med overfaldet.

- Vi er godt i gang med at få lagt de sidste kort på plads, men vi kan godt gå ud og anholde nu, fordi vores efterforskning ikke lider skade af, at vi fortæller, at der er flere, siger Jesper Breuschel.

Han vil ikke fortælle, hvor mange yderligere anholdelser der forventes. Blot at der er tale om mere end en.

Sagen er godt tre måneder gammel, og i den tid har Københavns Politi brugt lang tid på at efterforske sig frem til onsdagens anholdelser.

- Vi har brugt meget tid, for vi finder helt generelt, at det skal være trygt at gå til fodbold. Vi har lavet nogle indsatser tidligere, og det kommer vi til at gøre igen, siger vicepolitiinspektøren.

Lagde billeder på Facebook
Overfaldet fik en del opmærksomhed, fordi en af de forurettede selv skrev om episoden på Facebook, hvor det fremgik, at han og en kammerat blev udsat for vold og frarøvet deres Brøndby-trøjer af gerningsmændene.

Det skete i S-toget, som de to Brøndby-fans steg ind i på Svanemøllen Station i retning mod Københavns Hovedbanegård.

I den forklaring fremgik det, at 25-30 personer skulle være steget på toget på Nordhavn Station og iført sig maskering, inden et ukendt antal personer gik til angreb på Brøndby-fansene.

Københavns Politi vil ikke udelukke, at en del af gruppen bar masker, men de fire anholdte var altså som nævnt ikke maskeret.

Brøndby-fans anmelder overfald efter lokalderby

Premier League-manager er fyret

Millionerne vælter ind: Han bliver klubbens næste kongesalg

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind