Brøndby-formand indrømmer alt: Derfor havde jeg falsk profil

Brøndby-formand Jan Bech Andersen har nu skrevet de første ord om det seneste døgn

Jan Bech til Brøndby-pressemøde: Kommer med stor undskyldning og indrømmer alt
Følg Superligaen

Brøndby har fyret direktør Søren Vadmand, præsenteret underskud på 17 millioner kroner, sportsdirektør Troels Bech er indtrådt i direktionen, mens cheftræner Thomas Frank har sagt op, og Auri Skarbalius er ny træner frem til sommer.

Der er sket meget i Brøndby, siden Ekstra Bladet tirsdag kunne afsløre, at formand Jan Bech Andersen under det falske navn 'Oscar' har svinet Thomas Frank og andre Brøndby-folk til under falsk navn i Brøndby-fansenes debatforum.

Nu taler Brøndby-formanden for første gang om skandalen.

- Er jeg utrolig ked af den larm og uro, som jeg har været skyld i de sidste 24 timer? Ja, i den grad. Er jeg ked af, at samarbejdet med Thomas stopper? Ja, mere end nogen anden. Kan jeg forstå, at det er et tillidsbrud? Selvfølgelig kan jeg det. Forlader jeg Brøndby på grund af dette? Nej, det gør jeg ikke, lyder det fra Bech i et statement på Brøndby hjemmeside.

Brøndby-formanden har Brøndby-blod i årerne.

- Igennem de sidste par år har jeg af samme årsag haft en profil på SydSiden Online, ligesom mange andre Brøndby-fans har. SydSiden Online er et fantastisk forum for os fans til at vise glæde og frustration og et sted, hvor vi kan have - nogle gange - ophedede diskussioner om alt fra spillestil til øllet i boderne, skriver Jan Bech.

Thomas Frank kommer her med sin afskedstale

Tilsvinet Rud: Jeg håber, at Jan Bech benægter

Brøndby-fans til Jan Bech: Opfør dig professionelt!

Brøndby-formanden Jan Bech Andersen var manden, der gav Daniel Agger som jubilæumsgave til Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
Brøndby-formanden Jan Bech Andersen var manden, der gav Daniel Agger som jubilæumsgave til Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
 

- Jeg har ment, at det som formand for en klub, der har Danmarks mest passionerede og engagerede fans, er vigtigt at være til stede, hvor I fans er til stede, og have diskussioner med jer i øjenhøjde. Jeg har deltaget aktivt i debatterne i dette onlineforum med samme glæde og frustration som jer øvrige fans. Og lige så jublende lykkelig jeg er, når vores træner og spillere lykkes, og vi vinder for eksempel 5-2 over OB, lige så frustreret og irriteret har jeg været, når vi taber 4-1 i Aalborg. lyder det fra Jan Bech.
 
- Og ja, det har i løbet af de sidste par år løbet lidt af med mig i kampens hede i dette onlineforum, når spillet på banen ikke har fungeret, og jeg har delt det beskidte vasketøj i forummet, som jeg selvfølgelig ikke skulle have delt. Det er jeg ufattelig ked af. Jeg har aldrig været, og bliver aldrig, god til at skjule mine glæder og frustrationer, især ikke når det gælder Brøndby IF, for det er nu engang, sådan jeg er. For mig handler fodbold om følelser og passion og ikke om iskolde kontanter. Det handler om at være til stede i nuet, og som fan (og nu også som bestyrelsesformand) har jeg igennem mange år taget del i alle de glæder og frustrationer, der følger med, når man er Brøndby-fan, lyder det.

Brøndby-boss inviterede til kaffe - Kun en fan dukkede

Sådan er Jan Bech - temperament, passion og vildskab

Brøndby-formand slipper: Har ikke afsløret insiderviden

Jan Bechs ønske: Bliv i Brøndby, Agger:

- Ud over at jeg er meget passioneret og engageret, så er jeg også en meget ærlig mand i alle mine relationer, så de glæder og frustrationer, jeg har delt på SydSiden Online, er absolut ingen hemmelighed for den sportslige ledelse, for det er lignende diskussioner, jeg løbende har haft med Thomas Frank og Troels Bech. Og da Per Rud var her, så havde jeg dem med ham, skriver Jan Bech.

Jan Bech Andersen forklarer, at han altid har en masse spørgsmål, og at selvfølgelig ikke altid har ret. Han fortæller om rygende uenigheder med Thomas Frank.

- Men det undskylder selvfølgelig på ingen måde, at jeg har taget disse diskussioner ind i et offentligt forum, da det desværre har været årsag til en masse spekulation og rygter i medierne. Det tager jeg selvfølgelig meget seriøst og til efterretning, og jeg skal lære at holde min kæft, skriver Jan Bech.

- Jeg vil fremadrettet vurdere, hvordan og hvorledes jeg mest hensigtsmæssigt indgår i dialogen med vores fans. For lad mig slå en ting helt fast. Jeg vil fortsat være lige så passioneret, engageret og ærlig omkring Brøndby IF, som jeg altid har været, og jeg vil forsat være synlig og i øjenhøjde med Brøndbys fans, men når det som i dag giver anledning til spekulation i medierne, så er det selvfølgelig på ingen måder i orden, og det tager jeg som sagt til efterretning, lyder det.

Troels Bech og Jan Bech har som følge af de sidste dages heftige skriverier i medierne haft en drøftelse med Thomas omkring muligheden for at fortsætte samarbejdet, men Thomas Frank besluttede, at han ville stoppe

Se program om Jan Bech her:

Sådan er Jan Bech - temperament, passion og vildskab

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller