Brøndby fritstiller angriber

Daniel Holm er færdig i Brøndby IF, der har ophævet spillerens kontrakt med øjeblikkelig virkning

Johan Elmander får fremover ikke konkurrence fra Daniel Holm, der er fritstillet i Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
Johan Elmander får fremover ikke konkurrence fra Daniel Holm, der er fritstillet i Brøndby (Foto: Lars Poulsen)

Udsigterne var lovende, da 19-årige Daniel Holm i sommeren 2014 blev forfremmet til førsteholdet i Brøndby IF. Her har den unge spiller dog ikke kunne tilkæmpe sig en startplads trods gode præsentationer i træningen, og dette har klubben nu taget konsekvensen af.

Odd Grenland ligner Fredrik Semb Berges nye klub. Spilleren vil helst til Odd nemlig (Foto: René Schütze) Superligaen Norsk klub: Brøndby-spiller vil til os

Et halvt år før tid ophæver Brøndby IF kontrakten med Daniel Holm. Et valg man har truffet for at hjælpe spilleren, understreger sportsdirektør Per Rud:

- Daniel Holm har været et stykke fra at få spilletid her hos os, og det er uholdbart for begge parter. Han har ydet en fin indsats til træning, men der er bare andre, der har stået foran i køen, siger Per Ruud til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Dansk fodbold TV: Elmander på pletten i Brøndby-sejr

- Vi har et ansvar for, at de spillere, som ikke slår igennem hos os, kommer fint videre og forhåbentlig kan få gang i deres karrierer andetsteds. Det håber vi også bliver tilfældet med Daniel Holm, som nu frit kan finde et andet sted at spille fodbold. Vi siger tak for indsatsen og held og lykke fremover, udtaler sportsdirektøren.

Foruden Daniel Holm ligner også norske Fredrik Semb Berge en færdig mand i Brøndby. Semb Berge forhandler aktuelt med Odd Grenland, mens Brøndby allerede har sendt Michael Almebäck til Esbjerg på en lejeaftale.

0 kommentarer
Vis kommentarer