Brøndby-keeper med årets redning - se den her

Lukas Hradeckys dobbeltredning mod SønderjyskE blev klar vinder i en afstemning om den bedste redning i foråret i Superligaen

Sidste weekend fik vi sat punktum for denne sæsons Superliga, hvor FC Midtjylland blev danske mestre, mens FC Vestsjælland og Silkeborg måtte sande, at det bliver til 1. divisionsfodbold eftersommerferie.

Derudover har der også været mange fine individuelle præstationer i løbet af sæsonen, hvor især FCM's Jakob Poulsen og Pione Sisto har været tomeangivende.

Men lavede egentligt den bedste redning i forårssæsonen i Superligaen?

Det satte TV3 Sports sig for at finde ud af, da de valgte fem kandidater og lod deres seere afgøre det ved en afstemning.

Daniel Agger var sæsonens største transfer i Superligaen, og det bliver næppe større i mange år fremadrettet. (Foto: Jens Dreisling) Superligaen Ligegyldig Superliga? Her er sæsonens absolut største øjeblikke

Valget stod mellem Carsten Christensen (redning mod Brøndby), Stephan Andersen (redning mod Randers), Mads Toppel (redning mod Silkeborg), Nicolai Larsen (redning mod Brøndby og Lukas Hradecky (redning mod SønderjyskE).

Og seerne var ikke i tvivl. Brøndbys finske keeper vandt prisen med lidt over halvdelen af stemmerne. En tredjedel af seerne pegede på FCK's Stephan Andersen, men AaB's Nicolai Larsen endte på tredjepladsen med 10 procent af stemmerne.

TV3 Sports fodboldekspert Peter Kjær var da også enig med seernes valg.

- Det er et godt valg. Det er en redning, som man ikke ser så tit. Fælles for alle redningerne er, at det er reaktioner dem alle sammen. Hradeckys skiller sig lidt ud ved, at han nærmest er helt væk i situationen, men alligevel når han at få en hånd op. Jeg synes, at det er godt valgt - men det er fem kanon-redninger, siger Peter Kjær.

FCK skød et hektisk transfervindue i gang ved at hente Kasper Kusk i Twente (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Dansk fodbold Vild transfer-sommer: Det pønser din klub på

Den tidligere Superliga-målmand mener også, at niveauet blandt keeperne i Superligaen er højt.

- Vi har et godt målmands-korps. Vi har rigtig gode målmænd, og det glæder mig, at mange af dem er danske. Det har svinget nogle gange i Superligaen - nogle gange har vi haft nogle udlændinge, der er kommet til, og har gjort det godt.

- En Kalle Johnsson i Randers har for eksempel gjort det godt, men det glæder mig, at danskerne dominerer. Selvom det er en udlænding, der vinder denne afstemning, sagde Kjær med et smil.

Se alle fem kandidater i videoen øverst i artiklen

18 kommentarer
Vis kommentarer