Brøndby må vente: Det trækker ud med Austin

Først i slutningen af ugen afgøres det om Rudolph Austin kommer til Brøndby

Selv om Brøndby søndag fik sæsonens første sejr i Superligaen, skriger Brøndbys fans stadig efter forstærkning til truppen.

Det er også tydeligt, at Brøndby kan bruge forstærkninger til den defensive midtbane og det centrale forsvar. Specielt når Daniel Agger ikke er spilleklar til at styre bagkæden.

Rudolph Austin er stadig det varmeste navn på Brøndbys ønskeliste. Men der falder ingen afgørelse på, om han kommer til klubben før i slutningen af ugen.

Den jamaicanske landsholdsspiller Rudolph Austin står lige nu uden kontrakt. Han havde faktisk lavet en treårig aftale med Sheffield W., men skærpede regler om arbejdstilladelse i England kostede kontrakten med klubben.

Den 30-årige midtbanespiller ønsker ifølge Ekstra Bladets oplysninger en kontrakt af flere års varighed. Formentlig op mod tre år.

Se også: Han er Brøndbys førsteprioritet: Snarlig afklaring på 'Bæstet'

Se også: Hemmeligheden bag Pukkis mange mål: Ham kan Brøndby takke

Brøndby tør øjensynligt ikke binde an med en dyr løntung investering over flere sæsoner, hvis Rudolph Austin ikke er på det niveau, han har haft.

Derfor er Brøndby forsigtige og sigter sandsynligvis mod en kortere kontraktlængde.

Siden er spørgsmålet så om parterne kan nå hinanden.

Brøndbys sportschef Troels Bech kender Rudolph Austin særdeles godt fra midtbanespillerens fortid i norsk fodbold.  Men han har ikke ønsket at kommentere den aktuelle situation.

Se også: Politiet afviser: Vi har ikke dikteret Brøndby-FCK

Se også: Efter norsk mål-skandale: Det er et problem i Danmark

Se højdepunkter fra Brøndbys 4-0-sejr mod Viborg her:

36 kommentarer
Vis kommentarer