Brøndby på vej mod stjernesalg

Landsholdsbacken kan være på vej væk fra Brøndby, der er i dialog med flere klubber om et salg

Brøndby er i dialog med udenlandske klubber om Riza Durmisi (Foto: Lars Poulsen)
Brøndby er i dialog med udenlandske klubber om Riza Durmisi (Foto: Lars Poulsen)

Fodboldspilleren Riza Durmisi kan være på vej væk fra Brøndby.

Klubben meddeler i en selskabsmeddelelse, at den er i dialog om et salg af landsholdsspilleren.

- Brøndby IF kan bekræfte, at der er dialog med flere udenlandske klubber omkring et salg af Riza Durmisi, meddeler Brøndby.

- Såfremt et salg gennemføres til en af disse klubber, vil det påvirke årets resultat før skat positivt med et tocifret millionbeløb.

- Gennemføres der umiddelbart ikke et salg af Riza Durmisi til en af de ovenstående interesserede klubber, forventer Brøndby IF fortsat interesse fra andre udenlandske klubber frem til og med den 31. august 2016, hvor sommerens transfervindue lukker.

Ifølge både TV3 Sport og BT, der skrev historien tidligere tirsdag, er det den spanske klub Real Betis, der har set sig lun på Durmisi. Sevilla-klubben skulle angiveligt være klar til at smide de 15 millioner kroner for landsholdsbacken, som det koster at udløse backens frikøbsklausul.

En klausul, der blev indført, efter at Durmusi sidste år skiftede agent til Nikola Juric med det mål at komme til udlandet.

Ekstra Bladets spanske pressekilder har fået bekræftet fra folk toppen af den spanske klub, at man forhandler om et køb af danskeren.

Ender Durmisi i Betis kommer han til at bo i samme by som landsholdskollegaen Michael Krohn-Dehli, der spiller for byens store klub Sevilla FC. Real Betis er lillebror i byen og sluttede denne sæson som nummer 10 i La Liga.

Indkasserer Brøndby 15 millioner kroner, så er man godt på vej mod at sikre det transferoverskud på 17 millioner, som er klubbens mål denne sommer. Durmisi har været regnet for Brøndbys mest sandsynlige salg denne sommer, hvor også en spiller som Lebogang Phiri kan tænkes at skifte til udlandet.

Riza Durmisi fik sidste år sit gennembrud på A-landsholdet. Den 22-årige venstreback er foreløbig noteret for ni kampe på landsholdet. Riza Durmisi har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2018.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Riza Durmisis agent Nikola Juric, der ikke har nogen kommentarer til historien.

Brøndby har ansat ny assistenttræner (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Hvem? Brøndby ansætter ny assistent

20,5 millioner i minus. Sådan lyder de barske tal på Brøndbys bundlinje efter første kvartal. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Frank-afsked og direktør-fyring koster Brøndby: Taber over 20 millioner

Brøndby Efter hård kritik: Brøndby Stadion får nyt græs

Johan Elmander frygter at skulle overvære sine sidste Brøndby-kampe fra lægterne. (Foto: Tycho Gregers/Polfoto) Brøndby Elmander frygter det værste: Det gør virkelig ondt

Riza Durmisi er på vej væk fra Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
Riza Durmisi er på vej væk fra Brøndby (Foto: Lars Poulsen)

Troels Bech er voldsomt skuffet over nederlaget mod Viborg:

124 kommentarer
Vis kommentarer