Brøndby-profil med voldsom svinestreg: Var irriteret på ham

David Boysen bemærkede sig med et flot oplæg - men senere også med en voldsom tackling, som han kun fik en advarsel for. Spilleren indrømmede selv bagefter, at tacklingen så slem ud på tv

David Boysen har fået en fornem start i Brøndby IF efter sit skifte fra Lyngby i vinter.

I onsdags lagde han op til Teemu Pukkis mål i Parken i DBU Pokalen mod FC København, og fire dage efter var han igen i oplæggerens rolle, da han denne gang servicerede Lebogang Phiri i 1-0-sejren mod OB.

Den hurtige kantspiller bemærkede sig dog også med en slem tackling efter 72 minutters spil, da han med strakt ben og knopperne forrest stemplede gæsternes Oliver Lund på forsvarsspillerens knæ.

Boysen fik kun en advarsel for sin voldsomme handling og kunne altså spille kampen færdig for hjememholdet.

Hovedpersonen blev spurgt ind til tacklingen efter kampen, hvor han indrømmede, at han var heldig med dommerkendelsen.

- Jeg har aldrig fået et rødt kort som seniorspiller. Det var bestemt ikke min hensigt at skade ham. På tv kan jeg sagtens se, at det ser mere voldsomt ud. Derfor vil jeg også gerne undskylde overfor Oliver Lund. Jeg er måske heldig at slippe for et rødt kort. Men det er ikke noget jeg skal vurdere, sagde Boysen til Ekstra Bladet.

(Foto: Screenshot TV3+)
(Foto: Screenshot TV3+)
 

Kantspilleren forklarede i TV3 Sports studie umiddelbart efter kampen, at hans handling var en reaktion på Oliver Lunds stempling få minutter forinden.

- Der var en lille batalje mellem mig og Lund forinden, hvor han stempler mig og derefter løfter mig op som et lille barn. Det blev jeg ret irriteret over, men jeg burde ikke have reageret sådan, sagde han.

Oliver Lund mente også, Boysen slap billigt, men det var ikke noget, han ville hænge sig i.

- Det er fodbold, og det sker. Jeg tror ikke, det var hans intention at skade mig. Jeg synes godt, at dommeren kunne give ham et rødt kort, men jeg kan ikke gøre meget ved det. Heldigvis var der ikke mange kilo bag Boysens stempling, så det går nok. Jeg har bare fået et slag, sagde OB-spilleren til TV3 Sport.'

David Boysen humpede selv ud med en lille skade, men det er ikke noget der får betydning for hans deltagelse i søndagens opgør i Parken mod FCK.

TV: Se interviewet med Boysen i videoen herunder:

134 kommentarer
Vis kommentarer