Brøndby sælger angriber til superliga-rival

Vejle Boldklub har sikret sig angriberen Gustaf Nilsson i Brøndby

Gustaf Nilsson fortsætter karrieren i Vejle. Foto: Lars Poulsen
Gustaf Nilsson fortsætter karrieren i Vejle. Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Den svenske angriber Gustaf Nilsson var i sidste sæson udlejet til Silkeborg IF, og nu skal angriberen igen spille i en rød trøje i en jysk klub.

Superliga-oprykkerne fra Vejle Boldklub har således sikret sig den 196 centimeter høje angriber, der skifter fra Brøndby IF, hvor han altså igen kom i overskud. Denne gang forlader han de blå-gule én gang for alle. Skiftet til Vejle Boldklub er således permanent.

- Jeg er glad for, at vores tålmodighed gav pote. Gustaf var Adolfo Sormanis førsteprioritet og en spiller, som vi ikke umiddelbart var i nærheden af. Men vi førte gode samtaler med både Brøndby og Gustaf, og de samtaler udviklede sig til en stærk dialog, hvor klubben voksede på Gustaf. Vi tror på, at Gustaf kan blive en god mand for Vejle Boldklub.

- Vi får en stærk angriber, som er god med fødderne. Gustaf har en god alder og erfaring med dansk fodbold på højeste niveau, og så har han valgt Vejle Boldklub, og det projekt, vi har gang i. Jeg vil gerne sige tak til Brøndby IF og Troels Bech for en fair forhandling og en god dialog, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i VB, til klubbens hjemmeside.

Angriberen glæder sig til at tørne ud for Vejle.

- Jeg havde planlagt at vende tilbage til Brøndby og kæmpe for en startplads efter mit lejeophold i Silkeborg, men Vejle Boldklub ville have mig, og det gjorde klubben meget klart fra starten af. Jeg har haft gode samtaler med både Sormani, Krüger og ejerne, og det gjorde mig tændt på klubbens nye rejse og muligheden for at spille en vigtig rolle på denne.

- Vejle Boldklub har en imponerende historie og er nu tilbage i den bedste række efter mange år. Her summer af fodbold, hvilket jeg hurtigt fornemmede, da jeg kom til klubben i dag. Nu vil jeg lade støvlerne gøre arbejdet og gøre mig fortjent til de pæne ord. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og til at komme i gang, siger Gustaf Nilsson.

Svenskeren har underskrevet en tre-årig aftale med Vejle Boldklub.

Trods FCK-skifte: Støtter stadig konkurrenten

Brøndby-profil efter stor udskiftning: - Vi er stærkere nu

Ny FCK-stjerne får den højeste løn i Superligaen - se hvor dyr han er

Varm transfersommer i vente: Sådan handler Brøndby

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind