Brøndby-skurk efter rødt: Min bagdel fældede ham

Frederik Holst er ikke enig med dommer Michael Johansens beslutning, om at vise ham ud på grund af et slag i maven på Sønderjyskes Kees Luijckx

Brøndbys midtbanespiller Frederik Holst fik ti minutter før slutfløjtet i den dramatiske kamp mod Sønderjyske direkte rødt kort, da han kom i infight med Sønderjyskes Kees Luijckx.

Det lignede, at Holst i ren irritation svingede sin albue direkte ind maven på sin modstander, men det var ikke den opfattelse, som Holst selv havde efter kampen.

- Jeg har set den to gange på tv nu, og jeg vil medgive, min albue rammer ham, men det kan umuligt være derfor, han falder ned, for der er ingen kraft i. Jeg svinger til gengæld min bagdel i en infight, og det må være derfor, han går i jorden, sagde Frederik Holst efter kampen og fortsatte:

- Inden jeg overhovedet rører ham, tager han halsgreb på mig to gange og skubber til. Det er derfor, jeg skubber ham væk med kroppen. Det synes jeg, dommeren skulle have reageret på, og under alle omstændigheder er direkte rødt til mig alt for hårdt dømt.

Frederik Holst må nu sidder over i Brøndbys to næste kampe på grund af den direkte udvisning.

TV: Brøndby tabte 3-1 i Haderslev - se målene i videoen her

61 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere