Brøndby-spiller kunne ikke li' Per Nielsen

Christian 'Greko' Jakobsen var ikke fan af sin tidligere træner Per Nielsen, hvem han dog alligevel lærte meget af

Brøndby-lengenden Per Nielsen var bestemt ikke Christian Grekos Jakobsens yndlingstræner (Foto: Lars Poulsen)
Brøndby-lengenden Per Nielsen var bestemt ikke Christian Grekos Jakobsens yndlingstræner (Foto: Lars Poulsen)

Christian 'Greko' Jakobsen blev i sommer hentet til den københavnske vestegn, da Brøndby IF hentede kantspilleren i FC Roskilde. Tidligere havde 'Greko' dog vist stort potentiale i Hvidovre, hvor Brøndby-ikonet Per Nielsen i tiden var træner.

I et interview med panoramanews.dk fortæller offensivspilleren om, hvem der har lært ham mest omkring spillet, og det fik ham til at vende tilbage til netop Per Nielsen, hvem han ikke havde noget formidabelt forhold til.

- Der er min første seniortræner, Per Nielsen. Vi havde til tider et lidt anspændt forhold til hinanden, og i en lang periode brød jeg mig ikke om ham, fortæller han og uddyber:

- Når jeg ser tilbage på tingene, så har han faktisk lært mig meget. Jeg begik nogle fejl dengang, og det fik også konsekvenser, men jeg lærte meget af det. Det var primært, hvordan man gebærder sig som fodboldspiller, men han lærte mig også en del om spillet. Han har selv spillet mange kampe på højt niveau, så han har en masse erfaring i forskellige situationer.

Den tidligere divisionsspiller arbejder nu på at få etableret sig som en ligeså stor profil i Superligaen, som han var i Roskilde og Hvidovre. Han fik Superliga-debut i 1-0-sejren over FC København.

Her bliver Per Nielsen belønnet med kys:

10 kommentarer
Vis kommentarer