Brøndby tættere på ny målmand

Frederik Rønnow er rykket tættere på et skifte til Brøndby

Frederik Rønnow har fra Horsens været udlejet til Esbjerg - nu er han på vej til Brøndby, og klubberne er enige (Foto: Casper Dalhoff)
Frederik Rønnow har fra Horsens været udlejet til Esbjerg - nu er han på vej til Brøndby, og klubberne er enige (Foto: Casper Dalhoff)

Frederik Rønnow rykker tættere på et skifte fra Horsens til Brøndby.

Den talentfulde keeper, der måtte nøjes med en reservetjanse under U21-EM mangler stadig at blive enig med Brøndby om de personlige betingelser.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Brøndby i flere dage været enig med Horsens om en pris på Frederik Rønnow. En pris, der ligger i omegnen af tre mio. kr.

Nu mangler kun de personlige betingelser for Rønnow, før han kan trække i Brøndbytrøjen.

Andreas Christensen (nummer to fra højre) er ønskespilleren i Gladbach (Foto: Lars Poulsen) Premier League Storklubs sidste ønske: Giv os dansk U21-profil

Sverige spiller finale mod Portugal (Foto: AP) Landsholdsfodbold Slut: Sverige europamestre for U21

Hovedmålet
Men det kan også blive vanskeligt at nå i mål på den front, fordi det tyder på, at Rønnow skal give sig en smule i forhold til sine økonomiske krav, før parterne får en aftale.

Forleden skrev Ekstra Bladet, at Jesper Hansen også var inde i billedet til Brøndby. Men det er tydeligt, at Rønnow er hovedmålet for klubben.

De sportslige perspektiver kan også blive en udfordring i forhandlingerne. For det er indlysende, at Frederik Rønnow ikke ønsker at sidde på bænken. Og det er der udsigt til så længe konkurrenten hedder Lukas Hradecky.

Den finske landsholdsmålmand har stadig to år tilbage af sin kontrakt, og fortsætter han i Brøndby den kommende sæson, bliver det ikke som bænkevarmer. Omvendt kan Brøndby med købet af Frederik Rønnow fremtidssikre sig på målmandsposten. Rønnow er stadig en ung og talentfuld keeper.

Rønnow har været meget skadet, men tilbage i oktober 2013 så han lidt skidt ud...:

11 kommentarer
Vis kommentarer