Brøndby vil af med disse tre

Michael Almebäck er ikke den eneste, der har fået dødsstødet i Brøndby

Fredrik Semb Berge (der bukker sig) er en af tre spillere, der har fået besked på at finde en ny klub (Foto: René Schütze)
Fredrik Semb Berge (der bukker sig) er en af tre spillere, der har fået besked på at finde en ny klub (Foto: René Schütze)

Brøndby tager i dag på træningslejr i Portugal, men det er uden den svensker forsvarsspiller Michael Almebäck. Brøndby har fortalt ham, at de vil af med ham. Det bekræfter spilleren selv.

- Nu er jeg indstillet på at blive hjemme og træne i Danmark. Det er jeg og to andre spillere, som fik samme besked (den norske midterforsvarer Fredrik Semb Berge og den unge angriber Daniel Holm). Klubben vil af med vores lønomkostninger, og de kigger på løsninger for os, siger Almebäck til Fotbolldirekt.

Se også: Derfor kom Højbjerg ikke til topklub

Den svenske forsvarsspiller er ikke helt tilfreds med Brøndbys fremgangsmåde.

- Nej, det kan jeg ikke påstå. Jeg fik beskeden i dag (tirsdag, red), og der er afgang onsdag. Jeg tror jo ikke, at de bookede billetterne i dag, siger Almebäck, der gerne ville have været med og aldrig har været ude for noget lignende.

- I princippet handler det om to personer her. En sportschef og en træner, som ikke synes, at måden jeg spiller på, passer i Brøndby. Lige nu vejer det tungt i og med, at det er dem, der bestemmer sportsligt i klubben, men der er andre, der sætter pris på måden, jeg spiller på. Man må ikke tage det så personligt, siger Almebäck.

Se også: TV-eksperts søn med FCK på træningslejr

Den svenske forsvarsspiller ved ikke, hvordan han skal holde formen ved lige, mens holdkammeraterne er i Portugal.

- De har ikke sagt noget om det. Sidste år var jeg også hjemme fra træningslejr, men der var det, fordi min datter blev født. Dengang trænede jeg med U19-holdet, men det giver mig mere at træne selv end at træne med U19, for niveauet er ikke så højt, siger Almebäck.

Se også: Brøndby-chef stopper efter uenighed

Fotbolldirekt nævner Helsingborg, AIK, Örebro, Malmö, Kalmar og Hammarby som mulige nye klubber for Almebäck.

Den svenske forsvarsspiller vil helst skifte klub permanent, da hans datter snart skal begynde i daginstitution.

Almebäcks venstreben får Hradecky til at grine:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere