17-årig Balkan-talents far: Ja, Brøndby er interesseret

Søndag hævdede den serbiske avis Sport.rs, at Brøndby havde set sig varm på den unge serbiske angriber Vanja Vucicevic. Nu bekræfter spillerens far interessen, mens Brøndby-lejren kender til spilleren, men kalder et skift for spekulationer

Troels bech er angiveligt interesseret i den 17-årige angriber Vanja Vucicevic. (Foto:Rene Schütze)
Troels bech er angiveligt interesseret i den 17-årige angriber Vanja Vucicevic. (Foto:Rene Schütze)

Januar er traditionelt en måned, hvor der florerer mange rygter i fodboldverden, da kalenderårets andet transfervindue åbner.

Brøndby kom på banen søndag aften, da den serbiske avis Sport.rs hævdede, at Superliga-klubben var interesseret i den blot 17-årige serbiske angriber, Vanja Vucicevic.

Det unge talent tørner til dagligt ud for klubben FK Cukaricki, der er på andenpladsen i den serbiske liga. Angriberen har endnu ikke fået sin debut på førsteholdet, men han er den største profil på klubbens ungdomshold, hvor han i efteråret scorede 16 mål og lavede otte assists.

Se også: Medie hævder: Brøndby har set sig varm på dyr serber

Nu bekræfter faren til spilleren over for den samme avis, at Brøndby i den grad har set sig varm på den 17-årige spiller.

- Sandheden er, at danskerne er interesseret i Vanja. Men det er ikke kun Brøndby, der er i spil. Nogle klubber fra Holland og Belgien har også lagt følere ud. En repræsentant fra den danske klub så Vanja spille for det serbiske ungdomslandshold mod Polen, og senere så han også en kamp med ham, da Vanja spillede for Cukarickis andethold.

- Brøndbys repræsentant var meget imponeret over, at en spiller med den statur med stor lethed kan score så mange mål, siger Nebojsa Vucicevic til Sport.

Sreenshot fra Sport's hjemmeside
Sreenshot fra Sport's hjemmeside
 

Spillerens far, der tidligere selv har spillet fodbold på topplan for Partizan Beograd, regner dog først med, at et muligt skifte vil komme på tale til sommer, hvor Vucicevic til den tid vil være kontraktfri.

- Der er en stor chance for, at han tager til Brøndby i juni, men jeg gentager, at der også er andre klubber i spil.

- Hvad siger du til bulletinerne om et bud fra Brøndby på en million euro (på 7,5 millioner kroner)?

- Det er et fantastisk bud. Men vi må se, hvad der sker. Hvis det stod til mig, ville jeg helst have, at han var tættere på mig i noget tid endnu. Og jeg tror, at der sandsynligvis først sker noget til sommer. Men jeg vil gerne understrege, at Brøndby har være de mest konkrete af alle klubber, hævder faren.

Se også: Brøndby vil have finsk profil - Arnesen står i vejen

Vanja Vucicevic selv fastholder også, at han bliver i Serbien indtil sommer.

- Buddet fra Brøndby er smigrende, men jeg vil ikke bekymre mig om det på nuværende tidspunkt. Det vigtigste for mig er at blive ved med at præstere og score for mit hold i foråret. Min ungdomskontrakt med Cukaricki udløber til sommer, og derefter vil jeg finde ud af, hvad der skal ske, siger spilleren til sport.rs, der er landets ældste sportsavis med gode kontakter i det serbiske fodboldmiljø.

I Brøndby vil sportschef, Troels Bech, gå så langt som at erkende, at han kender til Vanja Vucicevic - men han mener ikke, at han er på vej til Brøndby.

- Jeg er bekendt med spilleren. Men sådan er mit job. Jeg skal kende mange spillere, der ikke lige er i min egen klub.

- Og jeg vil da godt rose ham for at være en dygtig spiller.

- Men så vidt jeg ved, så har vi ikke gang i forhandlinger af nogen art. Så det bliver en gang spekulationer, siger Troels Bech.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere