18-årig offensivspiller forlader Brøndby IF

Offensivspilleren Armend Aslani forlader Brøndby IF uden at have fået sin debut for de blå-gule

Det 18-årige offensivtalent Armend Aslani forlader Brøndby IF.

Aslani har i denne sæson været oppe og snuse til førsteholdet et par gange, og han har også fået spilletid i en række testkampe for de blå-gule. Desuden har han spillet mange kampe og scoret en del mål for klubbens reservehold. En officiel debut for Brøndby IF er det dog aldrig blevet til, og den drøm kommer heller ikke til at gå i opfyldelse.

30. juni udløber Armend Aslanis kontrakt med Brøndby IF, og tipsbladet.dk har været i kontakt med offensivspilleren, der bekræfter, at han forlader klubben fra Vestegnen. Han arbejder lige nu sammen med sin agent, Romadi Kidane, på at få fremtiden på plads.

Armend Aslani, der har rødder i både Makedonien og Albanien, var i 2015 på blokken i den engelske storklub Tottenham. Året forinden havde han netop forlænget sin kontrakt med Brøndby IF.

Se også: Agent: Dario Dumic skal væk fra Nijmegen

Se også: Hjulsager og Utrecht-keeper udtaget til A-landsholdet

Se også: Superligaen udvider med fem nye

Brian Laudrups tid i Chelsea gik langt fra som ønsket, og tiden i London sluttede, før den overhovedet rigtigt var begyndt. Foto: Polfoto/Morten Jensen Sport og Spil Brian Laudrup: Sådan endte jeg i Chelsea - og derfor gik det galt

8 kommentarer
Vis kommentarer