Ærgerlig Brøndby'er: Der har været en masse lorteting

Gustaf Nilsson venter fortsat på sin debut for Brøndby, og han betegner 2016 som det værste år i sin karriere

Der findes ikke et eneste billede af Gustaf Nilsson i vores billede-arkiv. Det fortæller historien om en svensker, der har haft en opad bakke-karriere på Vestegnen. Foto: All Over Press
Der findes ikke et eneste billede af Gustaf Nilsson i vores billede-arkiv. Det fortæller historien om en svensker, der har haft en opad bakke-karriere på Vestegnen. Foto: All Over Press

Brøndby IF har ikke haft ret meget gavn af den svenske angriber Gustaf Nilsson, der tiltrådte på Vestegnen i sommer, efter han blev købt forrige vinter. Nilsson havde en skade med sig, da han kom til Brøndby, og skader har i det hele taget været et tema for ham hele kalenderåret.

I øjeblikket render Gustaf Nilsson rundt med en brækket næse, men han er i princippet spilleklar, da han har fået fremstillet en maske, der beskytter tuden, men han er alligevel ikke en del af Brøndby-træner Alexander Zornigers planer. Han er således en meget sjælden gæst i Brøndbys kamptrup, og han venter fortsat på sin debut.

Når Gustaf Nilsson gør summen op, er han ikke i tvivl om, at 2016 har været det værste år i hans karriere.

- Ja, det har det faktisk været. Det har ikke været noget stort år for mig, men der er ikke andet at gøre end at lægge det bag mig, siger Gustaf Nilsson til fotbollskanalen.

Selv om han har været meget skadet, havde han alligevel håbet på spilletid i løbet af efteråret.

- Det er klart, at sådan ville jeg gerne have haft det, men nu er det gået, som det er gået. Der har været en masse lorteting som nu den her skade. Jeg ser frem til at afslutte det, gå på en god ferie og så begynde forfra, lyder det fra Gustaf Nilsson.

Den 19-årige svensker har spillet et par kampe for Brøndbys reserver, og han scorede i sin første optræden mod FC København.

14 kommentarer
Vis kommentarer