Ærlig Brøndby-helt: Vi spillede dårligt

Riza Durmisi var kampens helt store oplevelse, da Brøndby snuppede tre point i Viborg

Riza Durmisi var bedste mand på grønsværen, da Brøndby besejrede Viborg 2-0 (Foto: Jens Dresling)
Riza Durmisi var bedste mand på grønsværen, da Brøndby besejrede Viborg 2-0 (Foto: Jens Dresling)

VIBORG (Ekstra Bladet):

Brøndbys ubestridte helt i kampen mod Viborg, Riza Durmisi, lagde ikke fingrene i mellem, da han skulle betegne sit holds 1. halvleg.

- Jeg kan ikke sige, hvad der var galt. For jeg synes, at vi var opsatte nok, da vi gik på banen. Men vi spillede meget dårligt i 1. halvleg. Og selv om det blev bedre i 2. halvleg leverede vi en dårlig kamp. Men vi vandt - og det er det vigtigste. Alt andet kan hurtigt glemmes, fastslog landsholdskometen, der vel uden overdrivelse kan betegnes som øjeblikkets hotteste navn i dansk fodbold.

Se også: Thomas Frank: Vigtig sejr i jagten på topplacering

Han har fået et imponerende gennembrud og været den store opmuntring i et ellers foreløbigt trist landsholds-efterår. Og succes'en fra kampene i rødt og hvidt, førte han mod Viborg med sig over på klubholdet.

Han gjorde forskellen. Han var individualisten i kampen og slog afgørende til ved at servere oplæg til begge Brøndby-scoringer.

- Efter vores 1. halvleg var det selvfølgelig vigtigt, at vi fik lavet så hurtigt et mål. Jeg ville gerne selv have scoret, og jeg ramte bolden, som jeg gerne ville. Men når det nu ikke kunne blive sådan var det godt, at Magnus Eriksson kunne gøre det, smilede han, da han gjorde status efter kampen.

Se også: Landsholdskomet bag Brøndby-sejr

Og han stiler målrettet efter at levere mere af samme slags i de kommende uger.

- Det går rigtig godt for mig i øjeblikket. Og det er en succes, som jeg satser meget på skal fortsætte. Jeg har sagt det før: Jeg har store drømme, og vil gerne ud på et tidspunkt. Og det driver mig frem, sagde den lille lynhurtige venstre back med den eminente teknik og fornemme sparkekunnen, som blev demonstreret til fulde ved det frispark, der førte til 1-0-scoringen.

Se Durmisis fantastiske frispark herunder:

11 kommentarer
Vis kommentarer