Afsløring: Brøndby-ejer sviner Frank og Rud under falskt navn

Jan Bech Andersen har under profilen ’Oscar’ langet voldsomt ud efter både Thomas Frank og den tidligere sportsdirektør Per Rud på Sydsiden Online

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Dagen før Brøndby udkommer med årsregnskabet sprang en gigantisk bombe på Vestegnen.

Det viser sig, at klubbens storaktionær og bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, gennem de senere år har været en flittig debattør på klubbens fan-forum Sydsiden Online, hvor han i flere år har brugt sin søns profil, Oscar, til at deltage i debatten om de beslutninger, der foregår i bestyrelseslokalet på Vestegnen.

Ekstra Bladet har fået bekræftet fra Brøndby-kilder, at Jan Bech Andersen er manden, der står bag profilen ’Oscar’.

Jan Bech Andersen har ikke sparet på gloserne, når han er faret i flint over spillet på banen, de elendige indkøb eller den manglende spilletid til en af truppens dyreste spillere, Johan Elmander.

Han er heller ikke bleg for at angribe cheftræner Thomas Frank og tidligere sportsdirektør Per Rud. De får hårde ord med på vejen.

Om de to skriver ’Oscar’ blandt andet 4. januar 2016:

”Per Rud var og er aldeles 100 procent inkompetent. At Aldo (Petersen, daværende formand) – egenhændigt – ansatte en træner, der aldrig havde trænet et seniorhold og samtidig en alt mulig mand fra en klub, der ikke har præsteret siden 70’erne er den største dumhed der er begået – og guderne skal vide det har kostet en rumraket”

(Screenshot, Sydsiden Online)
(Screenshot, Sydsiden Online)
 

’Oscar’ har ikke hidtil afsløret, hvem der stod bag skriverierne. Men det skete søndag aften efter det triste 1-3 nederlag til SønderjysE.

Her skriver han:

”Den er god nok. Til alle der er utilfredse kom gerne på stadion i morgen kl. 14.00 (i mandags), så tager vi et møde i Vilfort Lounge og vender alle punkter. Det er som sagt nu vi skal bakke op – ingen af os inklusive mig selv er blinde. Vi har bestyrelsesmøde kl. 10.30-14.00 og derefter tager jeg en kop kaffe med alle der ønsker at udtrykke deres mening”. Beskeden var underskrevet Jan Bech.

(Screenshot, Sydsiden Online)
(Screenshot, Sydsiden Online)
 

Ekstra Bladet har været i kontakt med Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz. Han siger, at Brøndby ikke ønsker at udtale sig om sagen. Det gør Jan Bech Andersen heller ikke.

Per Rud forholder sig også tavs. Han har i øjeblikket ingen kommentarer til Jan Bech Andersens stærke angreb. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra cheftræner Thomas Frank.

Sådan er Jan Bech - temperament, passion og vildskab

Se en række andre bemærkninger fra 'Oscar' her:


 

 

Se Thomas Franks afskedstale i indslaget herover

Hvornår løber Brøndby-boss skrigende væk?

Brøndbys nye tider: Det er slut med storkøb

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+