Afsløring: Ny midtbanekriger landet i Brøndby

Rudolph Austin er meget tæt på at skrive kontrakt med bronzevinderne

Rudolph Austin i Jamaicas landsholdsuniform - onsdag ankom han til Danmark for at få de sidste ting på plads med Brøndby. (Foto: AP)
Rudolph Austin i Jamaicas landsholdsuniform - onsdag ankom han til Danmark for at få de sidste ting på plads med Brøndby. (Foto: AP)

Det er nu kun formaliter, der skiller Brøndby fra at forstærke sig med den jamaicanske landsholdskaptajn, Rudolph Austin.

Der er tale om praktiske ting som arbejdstilladelse og andre formaliteter, som skal helt på plads, inden Brøndby kan offentliggøre en klar forstærkning til den defensive midtbane.

Vinduet lukket: Men Brøndby tæt på forstærkning

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer, er den 30-årige midtbanespiller allerede landet i Danmark og således meget tæt på at underskrive en aftale med Brøndby.

- Rudolph Austin er en kandidat, der holdes i live. Og det er korrekt, at han er en kandidat, der opfylder flere af de kriterier, vi ønsker. Han er transferfri, han har lederegenskaber og så befinder han sig i sin bedste fodboldalder, siger Brøndbys sportsdirektør Troels Bech til Ekstra Bladet.

Er I tæt på at skrive kontrakt med ham?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger altså Troels Bech.

Brøndby kan skrive kontrakt med Rudolph Austin nu, selv om transfervinduet er lukket, fordi han står uden klub.

Det var meningen, at Austin skulle skifte til Sheffield Wednesday, men han kunne ikke få arbejdstilladelse i England.

Rudolph Austin har tidligere optrådt tre sæsoner for Leeds i den næstbedste engelske fodboldrække.

Det er endnu usikkert, hvor lang kontrakten bliver mellem Brøndby og Austin. Brøndby har ikke været parat til at lave en treårig aftale, som Austin ellers har ønsket i første omgang.

Hvis de sidste formaliteter falder på plads, ventes Rudolph Austin at blive præsenteret torsdag i Brøndby.

Se her Brøndby og FCK: Nu dominerer FCM