Agent bekræfter: Roma-spiller vil til Brøndby

Brøndby viser interesse for AS Roma-spilleren Moustapha Seck. Det bekræfter venstrebackens agent over for tipsbladet.dk

Moustapha Seck vil gerne til Brøndby. Foto: All Over
Moustapha Seck vil gerne til Brøndby. Foto: All Over

Brøndby IF blev i december sat i forbindelse med den 20-årige, senegalesiske venstreback Moustapha Seck, der til dagligt tørner ud for den italienske storklub AS Roma og har en fortid på fornemme adresser som Lazio og FC Barcelona.

Det er ikke hver dag, at Brøndby bliver nævnt i samme sætning som tre klubber af den karat, men ikke desto mindre er der noget om snakken.

Moustapha Secks agent, Nunzio Marchione, bekræfter, at Brøndby viser interesse for AS Roma-spilleren.

- Vi modtog en henvendelse fra Brøndby i december, og vi har overvejet muligheden meget seriøst. Jeg tror dog, det bliver vanskeligt. Roma er ikke meget for, at Moustapha skifter til en liga som den danske. De vil hellere have, han tager til Holland, hvor NEC Nijmegen og ADO Den Haag er de muligheder, vi har, siger Nunzio Marchione til tipsbladet.dk.

Han understreger, at spilleren ellers meget gerne vil til Brøndby.

- Brøndby er en klub, der spiller for at vinde ligaen og for at være med i Europa. Vi er stolte over, at en så vigtig klub som Brøndby viser interesse, og vi føler helt oprigtigt, det kunne være en god mulighed. Men vi må også respektere Romas ønske, og vores beslutning vil blive taget i fuld overensstemmelse med klubben. De ser en stor fremtid for Moustapha, og de ønsker blot at leje ham ud, så han kan få noget mere spilletid, siger agenten.

Vil du sige, at en aftale med Brøndby er helt udelukket?

- Ikke helt udelukket. Det bliver svært, men ikke umuligt, lyder det fra Nunzio Marchione.

Moustapha Seck har indtil videre sin Serie A-debut til gode, men i sidste måned spillede han alle 90 minutter for AS Roma i opgøret mod Astra Giurgiu i Europa League. Han har kontrakt med storklubben frem til sommeren 2019.

Brøndby er interessant for Roma-spiller med fortid i Barcelona. Foto: Jens Dresling
Brøndby er interessant for Roma-spiller med fortid i Barcelona. Foto: Jens Dresling
 

Se også: Medie: Brøndby lurer på Roma-back

Tyske Hany Mukhtar har haft stor succes det første halve år i Brøndby. Foto: Polfoto Sport og Spil Det dufter af sølv: Sådan mærker man Mukhtar-effekten i Brøndby

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

104 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere