Annonce:
Annonce:

Agent: Brøndby-spiller nærmer sig exit

Frederik Holst fortsætter efter alt at dømme ikke i Brøndby IF. Den 22-årige altmuligmand vil til udlandet

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Frederik Holst ligner en færdig mand i Brøndby IF.

Til sommer udløber hans kontrakt med de blå-gule, og han har kun i korte sekvenser været fast mand under Alexander Zorniger i denne sæson. I de seneste fem kampe er Holst startet på bænken, og senest i storkampen mod FC København kom han slet ikke på banen.

Det trækker op til et bud mellem de to parter, og det er da også, hvad Frederik Holsts agent, Niclas Jensen, ser i krystalkuglen.

- Det er svært at sige 100 procent, hvad der kommer til at ske. Alt er sådan set stadig i spil, men det er logisk, at hvis ikke det bliver Brøndby, så bliver det udlandet, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk og tilføjer:

Annonce:

- Det ligger ikke i kortene, at han forlænger. Hans kontrakt udløber meget snart, og hvis det (en forlængelse, red.) skulle ske, så var det nok sket. Der har tidligere været dialog, men der var nogle forskellige ting, som gjorde, at den nu er parkeret. Men jeg kan selvfølgelig ikke helt udelukke, at han fortsætter i Brøndby. I fodbold må man aldrig udelukke noget, men det ser ud til at blive udlandet.

Han fastslår, at det ikke bliver noget problem at finde en ny klub til Brøndby-spilleren.

- Der er stor interesse. Frederik er en spiller, der allerede i en ung alder har spillet mange kampe, og han er fast mand på U21-landsholdet. Nu handler det om, at vi skal finde en god, ny klub til Frederik, og det er der slet ingen tvivl om, at vi nok skal, siger agenten.

Frederik Holst er blevet kastet rundt på flere positioner i løbet af sin tid i Brøndby IF - han har sågar været målmand i en enkelt kamp. Holst har aldrig brokket sig over det faktum, men ifølge agenten er det et stort mål for højre backen at få en fast position i en ny klub.

Annonce:

- Frederik vil have noget mere klarhed over sin position. I Brøndby har han jo næsten spillet alle pladser på banen i kortere eller længere perioder, og det er vigtigt for ham, at han får en position, hvor han kan spille fast. Det er et af kriterierne i forhold til den nye klub, og så spiller klassiske ting som spilletid, udvikling og økonomi selvfølgelig også ind, siger Niclas Jensen.

Hvornår forventer I at have fremtiden på plads?

- Det kunne godt være sket på nuværende tidspunkt, hvis det var, men vi har ikke været i stand til at lukke en aftale helt. Derfor er det også svært at sige, hvornår det bliver. Det kan blive om to uger, lige før U21-EM eller efter EM. Det er egentlig heller ikke så vigtigt.

Frederik Holsts roommate, Patrick Da Silva, lagde onsdag dette billede på Instagram, der da også mere end antyder, at Frederik Holst snart er fortid i Brøndby IF.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: