Annonce:
Annonce:

Agent: Brøndbys vigtigste spiller væk til sommer

Brøndby-målmanden var igen søndag kampafgørende for sin klub, der vandt 1-0 i FC Nordsjælland. Og for Brøndby-fans er det med at nyde ham, mens man kan. Hans agent, John Sivebæk, vil nemlig have målmanden solgt til sommer

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Den danske landsholdsmålmand Frederik Rønnow har gang i en strålende sæson for Alexander Zornigers mandskab. Keeperen, der blev hentet i sommeren 2015 fra AC Horsens, var igen toneangivende og kampafgørende søndag, hvor Brøndby IF vandt med 1-0 i Farum over FC Nordsjælland.

Ud over at lave en refleksredning på et forsøg fra Marcus Ingvartsen, reddede Rønnow også en helt fri Godsway Donyoh i anden halvleg, hvor det hele spidsede til. Redningen blev afgørende, for lidt senere kunne Johan Larsson score til 1-0.

Den 24-årige målmand er ikke selv meget for at tale om sin fremtid, men det er agent John Sivebæk, der gerne ser Frederik Rønnow solgt til det store udland i det kommende transfervindue.

RØNNOW MED SUPER-REDNING I PLAYEREN ØVERST

Annonce:

- Fremtiden er ikke på plads endnu. Jeg har en rigtig god dialog med Troels (Bech, red.) og Brøndby, og det kan godt være, det virker lidt bombastisk, at man siger, at planen er, at han skal væk, men det har hele tiden ligget i kortene, og Brøndby kan godt se, at det er fornuftigt for hans karriere, siger John Sivebæk til BT.

Og det lader ikke til, at det bliver svært at finde en køber, for interessen i den danske landsholdsmålmand er enorm, fortæller John Sivebæk videre.

Frederik Rønnow har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2019, men det lader altså til, at målmanden kan være i gang med sin sidste kampe i Superligaen i denne omgang. Brøndby har allerede forberedt sig lidt til Rønnows afgang: Klubben hentede i januar den ghanesiske målmand Adam Kwarasey Larsen, der også har norsk statsborgerskab.

Lækker kasse af Larsson:

Hemmelige dokumenter: Brøndbys millioner ryger til agent i Luxembourg

Efter drømmehug: Jeg har scoret ét, der var flottere

Kæmpe gennemgang af krisen: Sådan vil AGF redde sig i Superligaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: