Agent-krig forbi: Brøndby forlænger med landsholdskomet

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skriver Riza Durmisi fredag under på en kontrakt, der binder ham til Brøndby indtil sommeren 2018

Riza Durmisi er glad for tiden, dels efter landsholsdebuten - hør ham sætte ord på den her - og formentlig også for den forlængelse med Brøndby, han ventes at underskrive fredag. (Video: Jakob Jørgensen)

Længere tids tovtrækkeri og agentproblematik ser nu ud til at få en endegyldig afslutning. Brøndbys Riza Durmisi får fredag sin fremtid på plads, og i de kommende år skal Vestegnen fortsat være backens base.

Ekstra Bladet erfarer således, at det 21-årige stortalent indleder weekenden med at skrive under på en ny aftale med Superligaklubben, hvorefter parterne vil have papir på hinanden indtil sommeren 2018.

Dermed har forsvarsspillerens nye agent, Nikola Juric, på få dage formået det, som hans forgænger Sedad Duraki ikke havde held med. At indlede en reel dialog med Brøndby. Det er nu sket, og klubbens sportsdirektør Troels Bech håber på, at papirarbejdet hurtigt bliver løst.

- Jeg kan bekræfte, jeg i dag (fredag, red.) skal mødes med Riza Durmisis agent (Nikola Juric, red.), og det er mit håb, at vi får en forlængelse på plads allerede i dag. Efter Riza har skiftet agent er tingene gået hurtigt, og vi er glade for, hvis vi kommer i mål med aftalen allerede nu, siger Bech til Ekstra Bladet

Se også: Durmisi foran Brøndby-forlængelse: Dialogen er i gang

Durmisis nuværende kontrakt udløber næste sommer, og en forlængelse inden for nær fremtid har derfor stået højt på Brøndbys ønskeliste.

Den unge stjerne menes at have stor salgsværdi, og efter en sommer, der bød på en vellykket debut og etablering på landsholdet, er prisen på Durmisi bestemt ikke blevet lavere.

Det ventes da også, at et udlandseventyr lurer i horisonten, inden den nye aftale løber ud, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil Durmisi også få løbepas til at forsøge sig i en større liga, hvis muligheden byder sig.

Se også: Her er statistikken, der bekymrer Frank: Vi har været for dårlige

26 kommentarer
Vis kommentarer