Agent: Kun det lokker Pukki væk fra Brøndby

Superliga-topscorer Teemu Pukki nyder succesen i Brøndby, men der kan komme et tilbud allerede i januar, Pukki ikke kan sige nej til, fortæller hans agent

Foto: TV3Sport
Foto: TV3Sport

26-årige Teemu Pukki har fortsat halvandet år igen af sin aftale med Brøndby IF, men spørgsmålet er, om Brøndby kan holde på Superliga-topscoren så længe.

Siden Alexander Zorniger kom til klubben i sommer, har Teemu Pukki løftet sit niveau - både spillemæssigt og i forhold til mål. Hans 14 scoringer er aktuelt flest af alle i Superligaen, mens han sammen med Kamil Wilczek har fundet et godt samarbejde i front i Brøndby.

Men mål er også det, andre klubber søger efter, og derfor er intet sikkert omkring Teemu Pukkis fremtid. Godt nok har finnen selv gjort det klart, at der skal noget fantastisk til, hvis han skal forlade Brøndby, men man ved aldrig.

Sådan et tilbud kan måske komme i januar.

- Jeg kan kun sige, at der er mange rygter. Teemu spillede godt i efteråret, og han scorede mange mål. Man ved, at angribere er meget efterspurgte i januarvinduet normalt, så vi må se. Der kan jo komme noget, vi ikke kan sige nej til, hvis Brøndby også siger god for det. Teemu nyder at spille i Brøndby og bo i København, så det skal også være virkelig godt. Vi kommer ikke til at skubbe på efter en transfer, hvis det ikke er et godt valg, siger Pukki-agent Teemu Turunen til tipsbladet.dk.

Han vil ikke kommentere på, om der allerede nu er henvendelser, men han vil godt fortælle lidt om, hvad der kan lokke Teemu Pukki væk fra Brøndby.

- Det skal være en større liga, og så skal det være noget økonomisk større, så man ikke kan sige nej. Jeg har arbejdet med Teemu i mange år, og vi kigger altid meget på det sportslige, for hvis det er et godt valg på den lange bane, er det stort set altid også et økonomisk bedre valg, siger han.

Teemu Pukki har allerede prøvet at spille i større ligaer og klubber, uden at det dog er blevet til den store succes. Som ganske ung var han i Sevilla, mens han også spillede i både Schalke 04 og Celtic, inden han i 2015 kom til Brøndby på en lejeaftale, der senere blev til en permanent aftale. Så han har prøvet at være 'ude', og det har været med blandet succes. Men det afskrækker ikke.

- Han var ung, da han var ude. Han er blevet en meget mere erfaren spiller nu. Mere alsidig og bare bedre.

- Han nyder at spille i Brøndby. Der bliver spillet god fodbold, og hans rolle er perfekt. Men alle spillere har vel ambitioner, så hvis der kommer noget rigtig godt, og Brøndby også er tilfredse, så må vi se, siger agenten Teemu Turunen.

Teemu Pukki og Brøndby IF ligger aktuelt nummer to i Superligaen og er fortsat med i DBU Pokalen, så hvis Brøndby holder på den finske angriber i januar, går han sammen med klubben ind i et spændende forår.

48 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere