Agger efter afklapsning: Foruroligende bundniveau

Brøndby-kaptajnen var dybt frustreret over, at holdet kollapsede totalt i Aalborg efter en god stime i Superligaen

AALBORG (Ekstra Bladet): Fremgang. Optimisme. Humør.

Brøndby-holdet kom i en stærk forfatning til Aalborg efter tre sejre i Superligaen og uafgjort i sidste weekend mod de danske mestre fra FCM.

Men 90 minutter senere var hele Brøndby-fundamentet smadret i stumper og stykker, som et smadret spejl, og man må håbe for træner Thomas Frank, at det ikke giver syv års ulykke.

Se også: Vred Schwartz: Det er lort

For Brøndby-holdet har under Frank haft alt for mange udfald trods en tredjeplads i sidste sæson.

Denne sæsonstart med tre nederlag i træk var et udtryk for det, og 4-1 nederlaget til AaB var et gigantisk udtryk for det.

Brøndby-kaptajnen Daniel Agger var stærkt frustreret over indsatsen i Aalborg.

- Hele den fremgang, vi har haft på det seneste, er lige meget. Det betyder ingenting, når vi så spiller, som vi gør mod AaB. Det er foruroligende så lavt bundniveau, vi har.

- De vinder deres nærkampe. Det gør vi ikke. De vinder også deres andenbolde, og det gør vi heller ikke. Hvis du ikke investerer i de dueller, så kommer du ingen steder på det her niveau, lød det fra en ærlig Brøndby-anfører.

Agger erkendte, at Brøndby-holdet fejlede på mange af de basale ting i kampen mod AaB.

- Det er det fundamentale i fodbold, at du vinder nærkampene. Har du det på plads hver gang, så har du ikke de der udfald. Du kan stadig spille gode og dårlige kampe og tabe, men du har ikke udfald som dem her mod AaB, sagde landsholdsprofilen.

Se også: Brøndby ydmyget i Aalborg

Med FCK-kampen i næste runde efter midtugens pokalkamp mod Holbæk kunne der måske være alarmsirener i gang i Brøndby-omklædningsrummet. Men det afviste Agger.

- Vi skal jo ikke længere tilbage end mod FC Midtjylland for at finde en kamp, hvor vi netop leverede i nærkampene og holdt alle aftaler. Der mødte vi Danmarks bedste fodboldhold og spillede lige op og måske endnu mere end det. Så det skal vi genfinde og glemme den her kamp, forklarede Daniel Agger.

38 kommentarer
Vis kommentarer