Agger flæsket og færdig: Var det sidste kamp for Brøndby?

Daniel Agger blev skadet i første halvleg mod Viborg FF og måtte udgå. Det kunne meget vel være hans sidste optræden i den gule trøje

Daniel Aggers kontrakt i Brøndby udløber i juni, og det virker mere og mere som om, at den danske landsholdsanfører forlader sin hjerteklub efter denne sæson.

Agger har ikke afvist at stoppe karrieren til sommer, men et tyrkisk eventyr lurer også i kulissen.

Ekstra Bladet kunne tidligere berette om, at storklubben Fenerbahce har planer om at danne et defensivt makkerskab med Simon Kjær og Daniel Agger fra næste sæson - og mandag eftermiddag kunne Ekstra Bladet løfte sløret for, at Daniel Agger er den tyrkiske topklubs førsteprioritet til forstærkning af midterforsvaret. Han står øverst på klubbens ønskeliste.

Agger er dog stadig i Brøndby, og mandag aften var han naturligvis i startopstillingen hos de blå/gule, da de tørnede sammen med Viborg FF.

Landsholdsanføreren måtte dog udgå efter blot 25 minutter efter en slem tackling fra Søren Frederiksen, der kom alt for sent og ramte Agger på underbenet.

Brøndby-anføreren forsøgte at fortsætte, men måtte give fortabt til sidst.

Dermed kan Agger have spillet sin sidste kamp for Brøndby. Der resterer to runder tilbage af Superligaen.

TV: Se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen

Daniel Agger kan mandag aften måske spille sin næstsidste kamp for Brøndby. Interessen fra Fenerbahce er brandvarm. (Foto: Christer Holte) Brøndby Så tæt er Agger på Fenerbahce

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)
 

104 kommentarer
Vis kommentarer