Agger om Brøndby: Sværere end forventet

Daniel Agger indrømmer, at han savner Liverpool mere, end han havde troet, han ville, men er stadig glad for at være tilbage i Brøndby og hjælpe hjerteklubben

Daniel Agger må kandidere til et at årets mest opsigtsvækkende transfers, da landsholdsanføren i sommer besluttede at forlade Liverpool FC og vende tilbage til barndomsklubben, Brøndby IF.

Comebacket har ikke været rent positivt for Agger, som har døjet med flere skader i efteråret. Midtstopperen har dog i øjeblikket en lang vinterpause, hvor han kan bruge tid på at blive helt skadesfri op til forårssæsonen.

Agger og Elmander på Brøndbys udskiftningsbænk. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Agger og Elmander er savnet i Brøndby

Agger har dog også fundet tid til at flyve tilbage til Liverpool for at besøge sit andet hjem, hvor han tilbragte ni år af sin fodboldkarriere. Landsholdsanføreren var i Liverpool i aftes i forbindelse med holdets Premier League-kamp mod Swansea, som danskeren overværede.

Agger blev i den forbindelse interviewet til Liverpool FC's egen tv-kanal, hvor den 30-årige spiller indrømmede, at det har været sværere end forventet at vende tilbage til Brøndby.

Brøndby Muskelskade holder Agger ude af jubilæumskamp

- Det har været godt at komme tilbage, men det har også været hårdt at flytte væk fra Liverpool efter ni år. Det har været sværere end forventet at vende tilbage til Brøndby. Jeg savner Liverpool mere, end jeg havde troet, jeg ville gøre, sagde Agger i interviewet.

Gense Brøndby-supporternes flotte velkomst til Agger:

På trods af savnet til Liverpool udtalte Agger også, at han var glad for at være tilbage for at hjælpe barndomsklubben tilbage til toppen af dansk fodbold igen, selvom det tager tid at stable et succesfuldt hold op.

- Jeg er glad for at være en del at Brøndby-holdet. Vi prøver at skabe et storhold igen efter nogle meget ustabile perioder.

Daniel Agger har på afstand fulgt sin tidligere klub Liverpool i denne sæson. (Foto: Jens Dresling) Premier League Agger: Her er Liverpools problem

- Men det er ikke let. Jeg, Elmander og Kahlenberg er tilbage fra 2005-holdet, men der er også mange unge spillere. Og vi skal sørge for at guide dem og gøre dem bedre. Det er en lang proces, men vi er godt på vej. Vi gør det godt, og har spillet nogle gode kampe i efteråret, siger Agger.

0 kommentarer
Vis kommentarer