Agger om målsætning: Vent og se

Fire point adskiller Brøndby fra Superligaens tredjeplads, men Daniel Agger afviser, at man halser efter målsætningen

Brøndby og Daniel Agger stiler efter top-tre i denne sæson. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Brøndby og Daniel Agger stiler efter top-tre i denne sæson. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

ALCANTARILHA (Ekstra Bladet): Brøndby starter fra baghjul, når anden halvdel af Superliga-sæsonen tager sin begyndelse i slutningen af februar.

Klubben har åbent meldt ud, at målsætningen er at ende blandt de tre bedste i rækken, og da Daniel Agger og holdkammeraterne lige nu er placeret som nummer fire, venter et forår i den jagtende rolle. 

Selv om der er hul på fire point op til Randers på tredjepladsen, mener Agger dog ikke, at Brøndby halser bagefter målsætningen.

- Du er nødt til at se på det til sidst. 'Når vi målsætningen, eller gør vi ikke?' Det kan man ikke gøre sig klog på efter tre, fire eller ti runder. Vi har alle kampene i sæsonen til at se, om vi når det, siger Agger.


TV: Brøndby tabte - misser finale

Står det til landsholdsanføreren er der gode chancer for, at udfordringen bliver løst med succes. Daniel Agger bed således mærke i opløftende tendenser i løbet af efteråret, hvor Brøndby blandt andet kunne bryste sig af syv hjemmesejre ud af ni mulige, men omvendt også havde store udfald på udebane.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Jeg synes, vi spillede nogle gode kampe i efteråret, hvor vi tog ved lære af det, vi skulle, og gjorde det, der var planlagt. At der så var nogen udsving, er en anden sag. Der var også en del kampe, hvor tingene fungerede.

Agger om Brøndby-comeback: Laver mere end i Liverpool

På den led vælger Agger hellere at se glasset som halvfyldt end halvtomt. Optimismen fejler intet, omend forsvarsspilleren ikke er bleg for at erkende, at der kan være behov for forbedringer, hvis Brøndby vil undgå et uforløst forår.

- Vi skal rette op på de udsving. De skal ikke være der, og er de ikke det, er vi mere stabile. I fodbold handler det om at have et så højt bundniveau som muligt, siger Agger.

Han og Brøndby tager hul på forårets opgaver i Superligaen 22. februar, hvor den første prøve bliver en udekamp mod AaB.

Av-av: Her bliver Brøndby-stjerne skadet:

Transfervinduet er lukket: Det lærte vi

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.