Agger om pippende Sviatchenko: Hurtigere på tasterne end på banen

FCM-forsvareren skrev på Twitter, at Daniel Agger skulle have set rødt mod FCK - og fik et hurtigt svar fra Brøndby-forsvareren

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Senest Daniel Agger spillede mod FC København, udgik han i 1. halvleg med et ildebefindende. Bare 28 minutter blev det til den dag i marts.

Søndag fik landsholdsanføreren comeback og fuld spilletid i 0-0 opgøret mod ærkerivalen, men det kunne let være gået anderledes og endt i en ny kort arbejdsdag.

Efter 32 minutters spil var Daniel Agger i infight med Mathias ’Zanka’ Jørgensen i FCK-feltet og ramte helt tydeligt Zanka.

Se også: Skulle Agger have set rødt for dette slag?

Det benægtede Agger ikke efter kampen, men fastslog samtidig, at det ikke var hans hensigt. Han havde blot prøvet at slippe fri af Zankas omklamring.

TV3 Sports dommerekspert, den tidligere topdommer Kim Milton Nielsen, var ikke i tvivl om, at det var til rødt kort, og det var FC Midtjyllands Erik Sviatchenko tilsyneladende heller ikke.

Den nyslåede landsholdsspiller skrev ’klart rødt kort’ på Twitter, og det fik Daniel Agger til at sende en rap replik af sted mod Heden, da Ekstra Bladet spurgte ham til midtjydens tweet.

- Han er åbenbart hurtigere på tasterne, end han er inde på fodboldbanen…, sagde Brøndby-forsvareren med de 66 landskampe.

Erik Sviatchenko slettede hurtige sit lille pip. Det manglede nemlig et vigtigt spørgsmålstegn og var ment som oplæg til en diskussion og ikke en konstatering (i ovenstående tweet er to spørgsmålstegn, men i det oprindelige var de ikke med).

- Jeg slettede mit tweet igen, fordi det var min mening, at jeg ville have stillet det som et spørgsmål til mine følgere på Twitter.

- Men jeg nåede faktisk aldrig at få lagt spørgsmålet op på Twitter, sagde Erik Sviatchenko, da Ekstra Bladet talte med ham søndag aften.

Se også: Efter Agger-albue: Her er Zankas version

Daniel Agger og Erik Sviatchenko får mulighed for at redde trådene ud, når Brøndby og FC Midtjylland mødes i Herning 24. maj.

60 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere