Agger: Vi skal have styr på bundniveauet

- Men det er positivt, at vi har bevæget os i den rigtige retning her i foråret, påpeger Daniel Agger

Daniel Agger til tælling, efter han var blevet trådt over tæerne. Brøndby-kaptajnen er tilfreds med udviklingen i foråret. (Foto: Jens Dresling)
Daniel Agger til tælling, efter han var blevet trådt over tæerne. Brøndby-kaptajnen er tilfreds med udviklingen i foråret. (Foto: Jens Dresling)

Foråret har været præget af fremgang for Brøndby. Derfor var 0-1 nederlaget mod Esbjerg foran små 23.000 tilskuere et antiklimaks og en advarsel til, hvad der kræves af Brøndby-spillerne, hvis de skal flytte sig endnu mere i den kommende sæson.

- Som fodboldspiller handler det om et højt bundniveau. Og det er noget af det, vi skal arbejde med siger Daniel Agger og fortsætter:

- Vi havde mange udsving i efteråret, men har fået styr på det her i foråret. Jeg føler, vi bevæger os i den rigtige retning. Hvis vi kan levere som vi har gjort i foråret over en hel sæson, så kommer vi tættere på topholdene, siger Brøndby kaptajnen.

Bronzen er sikret, men der skal stadig sælges spillere i Brøndby (Foto: Jens Dresling) Brøndby Mens konkurrenter opruster: Brøndby skal sælge for 10 mio. kr.

Han var skuffet over at slutte så skidt af foran et gult og festklædt Brøndby Stadion.

- Vi var ikke godt nok på dagen. Vi havde talt om det før kampen, at vi er professionelle og skulle levere varen. Men det er ikke godt at slutte sådan af, erkender han.

Forårssæsonen har givet Daniel Agger løfter om, at Brøndby er på en sikker kurs mod en stabil plads i toppen af tabellen.

- Vi har vist vores potentiale her i foråret og mange af de unge har vist fremgang. Skal vi have fremgang igen i næste sæson, skal vi levere som her i foråret. Vi skal være stabile, mener Daniel Agger, der endnu ikke er tilfreds med sine præstationer endnu.

- Fysisk mangler jeg stadig noget for at være der, hvor jeg gerne vil være, forklarer han.

Mandag stiller Daniel Agger i landsholdslejren i Helsingør. Han tager ikke med truppen til Viborg, hvor de mandag aften møder Montenegro.

(Foto: Jens Dresling) Brøndby Slap Brøndby-præstation: Festen fes ud

Han er klar til at træne tirsdag frem mod EM-kvalifikationskampen mod Serbien næste lørdag.

Siden venter der Daniel Agger en kort sommerpause på blot ti dage. Han skal møde i Brøndby igen 23. juni, så han er klar til Brøndbys første opgør i Europa 2. juli, når de træder ind i første runde af Europa League.

- Jeg kommer fra en liga, hvor vi havde tre-fire ugers ferie om året. Vi har allerede haft fem ugers ferie, så det skal nok gå, siger Daniel Agger.

8 kommentarer
Vis kommentarer