Agger: Vi spiller primitivt

Daniel Agger er utilfreds med banen på Brøndby Stadion, der ikke indbyder til poleret fodbold

Daniel Agger var ikke tilfreds med græstæppet. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger var ikke tilfreds med græstæppet. (Foto: Lars Poulsen)

Der findes de trænere, der instruerer spillerne i, hvad de skal sige og hvornår de skal sige tingene. Så de siger de rigtige ting på passende tidspunkter for arbejdsgiveren.

Der findes også de spillere, der siger, hvad de mener, når de bliver spurgt. Altså dem, der taler frit fra hjertet.

Det var tydeligt, at Auri Skarbalius ikke havde instrueret Daniel Agger i, hvad han skulle sige og hvad han måtte sige efter Brøndbys 0-0 kamp mod Esbjerg.

Se også: Brøndby-profil klar til udlandet

For da Daniel Agger blev spurgt, om hvordan han synes Brøndby spillede, pakkede kaptajnen ikke tingene ind:

- Hvis jeg skal sige det pænt, er banen elendig. Vi spillede primitivt, fordi vi må spille efter forholdene. Det kan være frustrerende, men det er heldigvis ens for begge mandskaber, siger Daniel Agger, der er forvænt med smukke græstæpper i Premier League og nu har oplevet de to seneste forår med en elendig bane på Brøndby Stadion.

Brøndby vil gerne spille bolden fladt op ad banen, men mod Esbjerg kom der ikke mange afleveringer nede fra og op midt i banen. Det er simpelthen for risikabelt på det håbløse underlag.

- Der er ingen forbud på det her hold. Men det vil være en dødssynd at spille bolden op nede fra på sådan en bane, siger Daniel Agger og uddyber:

- Indsatsen kan vi ikke klage over. Specielt ikke efter pausen, hvor vi kun manglede at putte den ind. Der blev talt direkte i pausen, fordi vi ikke spillede særlig godt i første halvleg. Derfor var vi enige om at give den en skalle, forklarer Brøndby-anføreren.

Se også: Sløj Brøndby-indsats mod bundhold

Lukker af for balladen
Daniel Agger har ikke tidligere udtalt sig om al den ballade der opstod for ét par uger siden, da Thomas Frank smuttede efter storaktionær Jan Bech Andersen havde svinet ham til under et falskt navn på et debatforum.

- Det er ærgerligt for Thomas. Jeg under ham det bedste. Men vi tager os ikke af alt det cirkus. Vi har valgt at stå sammen og fokusere på træningen. Vi forsøger at skubbe alt til side, forklarer han.

Daniel Agger har kontraktudløb om blot tre måneder. Han har endnu ikke afgjort, om karrieren skal fortsætte eller støvlerne skal lægges på hylden.

- Det, der spiller ind er om jeg har lysten. Det er det eneste, det handler om. Det skal være lysten, der driver værket, fastslår Daniel Agger, der lige nu ikke vil forholde sig til, om hans beslutning for fremtiden har betydning i forhold til, hvilken træner Brøndby har fra næste sæson.

- Lysten kan også komme, selv om du spiller primitivt, hvis resultaterne følger med, påpeger han.

Der er nu tre uger til næste hjemmekamp – 10. april mod OB – men Daniel Agger banker ikke på døren, hverken hos direktør Jesper Jørgensen eller ringer til storaktionær Jan Bech Andersen for at kræve en ny bane på Brøndby Stadion.

- En ny bane? Det er ikke mit bord. Det blander jeg mig ikke i. Når jeg står derude, spiller jeg altid efter forholdene, siger Daniel Agger.

Han ligner ikke en mand med en stor og lysende Brøndby-fremtid, hvis ikke der sker ændringer på Vestegnen.

Jan Bech kan starte med at smide en million kroner for et nyt græstæppe.

 Se også: Bech om Terry-rygter: Aner ikke hvad han kan

29 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere