Aggers behandler: Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig

Thomas Jørgensen har de seneste måneder arbejdet intenst sammen med Brøndby-stjernen, som han sagtens kan se fortsætte karrieren fem år endnu 

- Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig, siger Aggers behandler Thomas Jørgensen (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
- Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig, siger Aggers behandler Thomas Jørgensen (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Daniel Agger har i sin karriere været ramt af mange skader og misset mange fodboldkampe.

Det har fået mange til at tale om en skrøbelig krop hos landsholdsanføreren, men det er ikke et retvisende billede. I hvert fald ikke hvis man spørger Thomas Jørgensen.

Daniel Agger til tælling, efter han var blevet trådt over tæerne. Brøndby-kaptajnen er tilfreds med udviklingen i foråret. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Agger: Vi skal have styr på bundniveauet

Behandleren og ejeren af Protreatment har de seneste måneder arbejdet intenst sammen med Daniel Agger.

Den 30-årige Brøndby-spiller både træner og får behandling i Dragør, og Thomas Jørgensen er ikke i tvivl om, at hans behandlingsformer og intensive træning vil løse gåden om Daniel Aggers krop.

– Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig. Hvis man kendte billedet bag, ville man kunne se, at han ikke har et dårligt knæ eller en dårlig hofte.

– Han har haft en rygoperation, som der er blevet passet meget på i rigtig lang tid, og det vil sige, at han ikke har kunnet bruge ryggen til at bevæge sig. Det har vi arbejdet intenst med, så det kan han nu, siger Thomas Jørgensen i et stort interview med Ekstra Bladet.

På klinikken i Dragør har Thomas Jørgensen hjulpet mange fodboldspillere (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
På klinikken i Dragør har Thomas Jørgensen hjulpet mange fodboldspillere (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Han har sammen med Brøndby lagt en stor Agger-plan, hvis sigte er, at forsvarsstjernen skal kunne træne og spille uden at løbe ind i nye skader.

– Vi skal nok nå derhen. Det, jeg godt kan lide ved det her projekt, er, at Brøndby og jeg går ind og bygger ham op, så han kan holde en hel sæson.

– Det ser bedre og bedre ud. Vi mangler tre-fire måneder endnu, men så kommer vi også til at se en spiller på et højt niveau, siger Aggers behandler, der ikke ser noget karrierestop lige om hjørnet:

– Slet ikke. Han har ikke nogen skader i sin krop, som gør, at han ikke kan spille fem år mere, hvis han har lyst til det.

Du kan læse hele interviewet med Daniel Aggers behandler i EKSTRA.

- Det ser bedre og bedre ud. Vi mangler tre-fire måneder endnu, men så kommer vi også til at se en spiller på et højt niveau, siger Aggers behandler Thomas Jørgensen, der ikke ser noget karrierestop lige om hjørnet (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Sport og Spil Han holder Agger klar

3 kommentarer
Vis kommentarer